Hubert07 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 chciałem się zapytac gdzie najlepiej tam lowic tzn jakie miejsca wybierac; tam jest dużo główek wiec na ktorych główkach najlepiej przebywac - gdzie sa najlepsze efekty, na co lowic itp. oczywiscie chodzi mi o spinning za odpowiedzi dziekujepzdr.Hubert07
kruszyn Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 witam polecam ksiazke M.SZymanskiego wedkarstwo rzeczne -spining
Marcel Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Brachu heja czytac lekture wedkarska i j.pl w zimowe wieczory.Niestety od razu nie bedzie efektow. Jakosc i ilosc połowów zaowocuje wprost proporcjonalnie do spedzonego tam czasu.Dalej juz nie bede sie rozpisywał. Zycze duzo wytrwałosci. Połamania...no i pochwal sie czasem wynikami
Hubert07 Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 moje najlepsze wyniki to jak narazie leszczyk 52cm ponad kilo i moj brat zlowil ladnego klenia 45cm:)a moj ojciec sandacza 67cm i brzane 78cm reszta to takie do 1 kilo
mafijas Posted August 26, 2018 Posted August 26, 2018 Witam kolegów po Kiju . Czy ktoś mógł by mi podpowiedzieć jakieś rafki klatki opaski znajdę może coś Takiego w okolicach Deblina? Tak się składa ze mam dziewczynę w jednostce w Dęblinie i przez kilka tygodni będę odsiedział tamtejsze wody. Z góry dziękuje za podpowiedzi. Pozdrawiam Mateusz .
Recommended Posts