maniek Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Witam Szanownych Kolegów! Czy ktoś z Was miał może okazję powędkować w jeziorze Lake Åsnen w Szwecji? Będę wdzięczny za każdą informację na temat tej wody pod kątem połowu przede wszystkim szczupaka, ewentualnie okoń/sandacz jeśli ktoś tam takowe łowił Z góry dzięki za każde info Pozdrawiam
Kuba Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Proponuje na poczatek przeszukac forum Wiesci znad Wody. Jest tam tego troche. Jak ci sie po lekturze nasuna pytania, to wtedy.
maniek Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 Gratulacje Panowie! Mam nadzieję, że w czerwcu też tam połowię Pozdrawiam
hlehle Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 A ja słyszałem, że ostatnią metrówkę z tego jeziora Witek zjadł
witek Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Daniel, z Asnen zeżarłem JEDNĄ metrówkę, czego do tej pory żałuję.... a wypuściłem ich kilkanaście. Chyba, że już wyłowili wszystkie
hlehle Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Daniel, z Asnen zeżarłem JEDNĄ metrówkę, czego do tej pory żałuję.... a wypuściłem ich kilkanaście. Chyba, że już wyłowili wszystkie Spoko, wiesz że to takie moje żarty
Recommended Posts