popper Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Zdaje się, że mój monitor wymaga gruntownego przemycia. Pitt wielkie gratki za poczucie humoru
Kamil Z. Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Czy to już 1 kwietnia?? Super wymyślone Tak na biegu czy pod wpływem jakiegoś natchnienia ?? :mellow: Jak nie chcesz konkurencji to namiar do deale....tzn rodbuildiera na priv <_< <_< A tak na poważnie to również gratuluję poczucia humoru jak i pomysłu
BartekP Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 A co to jest ten Lechistan :blush:images/smiley_icons/icon_redface.gif ???
mifek Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 ...cholera i znow wszystko na mnie... http://jerkbait.pl/art/photos/100/005.jpg
Jeziorm 1 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 A co to jest ten Lechistan :blush:images/smiley_icons/icon_redface.gif ??? o to samo chciałem zapytać....
mifek Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 A co to jest ten Lechistan :blush:images/smiley_icons/icon_redface.gif ??? o to samo chciałem zapytać.... noja to sobie mysle ze ma to cos wspolnego z krajem w ktorym wlada jakis leszek
BartekP Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Chodzi o tego Lecha z legendy o Lechu, Czechu i Rusie ??? <_<
Friko Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 A co to jest ten Lechistan :blush:images/smiley_icons/icon_redface.gif ??? Sienkiewicza by się czytało, to by się wiedziało
kryst Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 ...cholera i znow wszystko na mnie... http://jerkbait.pl/art/photos/100/005.jpgPrzecież wiemy, że to wszystko Twoja wina. Nic nowego <_<
Tarłoś Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 A co to jest ten Lechistan :blush:images/smiley_icons/icon_redface.gif ??? o to samo chciałem zapytać.... Oj Liachy, Liachy Lektur się nie czytało to, choć może film obejrzyjcie
mifek Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 krzysiu ty sie lepiej nie madruj to w sobote zobaczysz jak sie moze pod twoim slimem rozstepuje za kazdym rzutem
jerzy Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 pitt a tak przyokazji to ciekaw jestem ile czasu minie jak znowu ktoś wypali, że łowił plecionką o średnicy 0,15 mm JW
mifek Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 pitt a tak przyokazji to ciekaw jestem ile czasu minie jak znowu ktoś wypali, że łowił plecionką o średnicy 0,15 mm JW nie wiem ile. ale dzisiaj juz bylo chyba kilka razy... dzien bez plecionki o srednicy to dzien stracony...
krist444 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 zono koguta Q-wa zajebiste szkoda tylko ze az na tyle prawdziwe \Gratulacje
kryst Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 ciekawy artykulik.pozdrówkaTowarzysz Mao - wiecznie żywy? Podobno Lenin? <_<
remek Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Fajnie, że się podobało. Od ostatniej publikacji minęło trochę czasu (ponad miesiąc) ale związane to było z podmianą platformy. Teraz jest już na prostej i ... za chwilę będziemy publikować jak przed wymianą starej, ledwo dychającej platformy PozdrawiamRemek
TERMOS Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Super -pitt rewelacja ,jak na dobranoc to jeszcze polewam .Jak ty to chlopie wykombinowales.ps.biorac pod uwagie ze zlowilem w tym roku detkie na trola to Mi juz do gumofilca niedaleko .Przestudjowalismy calo karte batometryczna okazalo sie ze gumofilce staly na spadku kolo kapci .Nie bedzie trodno je wytropic podazaja za stadami pantofli .ps .@gumo nie bierz prosze na serjo
Kuba Standera Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Teraz jest już na prostej i ... za chwilę będziemy publikować jak przed wymianą starej, ledwo dychającej platformy Znaczy raz na miesiąc ??
pitt Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 dziekuje i ciesze sie, ze sie podoba ... smiech to zdrowie jak na to wpasc? to proste ... trzeba czytac uwaznie posty i katalogi wedkarskie ... potem troche ziola ... i juz
Maynard Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Sieciowo-katalogowo-wędkarskie pittu pittu Doskonałe <_< brawo!!!Przydało by się jeszcze parę kfiatkuf... Pozdrawiam, Grzesiek
Maynard Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 A co to jest ten Lechistan :blush:images/smiley_icons/icon_redface.gif ??? o to samo chciałem zapytać.... noja to sobie mysle ze ma to cos wspolnego z krajem w ktorym wlada jakis leszek Się zdaje, że w Lechistanie włada... nooo... Lech!!!A nie Leszek.... P.S. Mifku - widzę, że nie po raz pierwszy wszystko na Ciebie Pozdrowienia
Recommended Posts