Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mamy pierwszą fotografię zgłoszoną na konkurs w lutym. Zdjęcie co prawda zostało zrobione 30.01.2009 ale przyjmuję je do konkursu.

Autorem fotografii jest Patu (zresztą przedstawiać nie trzeba :D)

patu.jpg

Posted
o kurde co za kolory :huh: wygląda to tak jakby @patu i ten kropas przed zdjęciem mieli make up zrobiony :lol: super fota :D
Posted

o kurde co za kolory :huh: wygląda to tak jakby @patu i ten kropas przed zdjęciem mieli make up zrobiony :lol: super fota :D

@tofik, normalnie zabieram na pstrągi manicurzystkę :lol: :mellow:, szminką podkreśla pstrągom kropki, mnie smaruje pudrem :lol: :mellow: :o.( żarcix). To efekt odszumiania/wygładzania fotki, w realu jestem brzydszy :lol: :mellow: B)

Posted

To efekt odszumiania/wygładzania fotki...

...w takim bądź razie, zastanawiam się jak wygląda oryginał... foty nie oceniam, czekam na odpowiedź konkurencji... pozdrawiam...

Posted

To efekt odszumiania/wygładzania fotki...

...w takim bądź razie, zastanawiam się jak wygląda oryginał... foty nie oceniam, czekam na odpowiedź konkurencji... pozdrawiam...

@maxtip, praktycznie nie różni się od oryginału....

Pozdrawiam

Posted

Pozdrawiam

...rozumiem... dobre wrażenie robi ten Nikon, jak za taką niewygórowaną kasę...

...gratuluję rybki... fajna ta kropa na płetwie tłuszczowej...

Posted

Pozdrawiam

...rozumiem... dobre wrażenie robi ten Nikon, jak za taką niewygórowaną kasę...

...gratuluję rybki... fajna ta kropa na płetwie tłuszczowej...

Lepsze są te maluśkie na ogonku :lol:

Posted
patu fajna fotka. no i gratuluje ryby. nurtuje mnie tylko jedno pytanie kto ci robil makijaz do fotki :mellow: bo wyszedl taki bardzo medialny...
Posted
... @mifek, następnym razem dokleje sobie wąsy i brodę, będzie mniej medialnie :lol: ;)
Posted
no nie wiem binladen tez bardzo jest medialny. ale koniec tematu, przepraszam za OT
Posted

Mifek, wyżej wspomniany jest bardziej zassany ode mnie :lol:... chyba że zmienił dietę na wysoko węglowodanową :mellow: ...

Koniec OT...

Posted

Może ryb nie ma, może aparaty zamarzły, może powinniśmy sobie odpuścić kalendarz, a może cierpliwie powinniśmy czekać. Dwa piękne zdjęcia już są czekam na więcej.

Pozdrawiam

Remek

Posted

Może ryb nie ma, może aparaty zamarzły, może powinniśmy sobie odpuścić kalendarz, a może cierpliwie powinniśmy czekać. Dwa piękne zdjęcia już są czekam na więcej.

Pozdrawiam

Remek

Na mnie w tym miesiącu raczej nie liczcie, serwis Nikona, jak zwykle jest szybki jak ślimak, może za miesiąc :unsure:

Posted

A co tak się ślimaczą? Ja też muszę oddać sprzęt do czyszczenia bo złapałem trochę ...kurzu do środka.

Pozdrawiam

remek

Posted
Nie wiem, kontakt z nimi też pozostawia wiele do życzenia - lepiej uzbrój się w cierpliwość.
Posted

@tofik, To efekt odszumiania/wygładzania fotki, w realu jestem brzydszy :lol: :mellow: B)

Nieuczciwa konkurencja! Nie dość że make-up, to jeszcze lifting :mellow: :lol: <_<

Kropki już chwaliłem, super ujęcie.

@Pitt Bardzo mi się podoba fota, tylko jakaś taka nielutowa... ;)

Pozdrawiam. Póki co wodę w tym sezonie widuję przeważnie w wannie, więc fotek żadnych nie zgłoszę :(

Posted

Dzięki za kolejne zdjęcie! Czekam na następne Twoje i oczywiście innych forumowiczów.

Pozdrawiam

Remek