Jump to content

Państwowa Straż Rybacka - rejon mazowiecki

Recommended Posts

Posted
Raczej nie działa, nigdy jeszcze nie udało mi się do nich dodzwonić. Polecam raczej policje rzeczną.
  • 4 months later...
Posted
ja ostatnio na Narwi ściągnąłem sieci kłusownicze. Mam zdjęcie, napisze do nich i zobaczymy jaki będzie tego efekt ;)
Posted
Ja też dwa tygodnie temu zaczepiłem sieć w Ostrymkole, nożyczkami postarałem się ją trochę potuningować, a PSR w tym rejonie operuje tylko samochodem
Posted
W tym roku ani razu nie zostałem skontrolowany przez PSR,w ogóle ich nie widać,może dotknął ich kryzys finansowy :unsure:.W tamtym roku widywałem ich dość często.
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted
Czym powinien charakteryzować się dobry funkcjonariusz PSR ??...Prawdziwy kat na kłusowników.Taki człowiek niczego się nie boi.Nikt i nic nie jest w stanie go powstrzymać :D .
  • 3 weeks later...
Posted
Państwowa Straż Rybacka w Warszawie przy współpracy z Komendą Stołeczną Policji zorganizowała akcję, której celem było zlokalizowanie i kontrola osób handlujących rybackimi narzędziami połowowymi... KLIKNIJ
  • 4 weeks later...
Posted
Akcja Słomczyn - współpraca Państwowej Straży Rybackiej w Warszawie z Mazowiecką Komendą Wojewódzką Policji oraz z Nadwiślańskim Oddziałem Straży Granicznej. PRZECZYTAJ
  • 3 years later...
Posted (edited)

witam :)

trzoszkę odbiegam od tematu PSR ale tylko troszkę :)

dzisiejszy wypad terenowego oddziału SSR na warszawskiej Wiśle zaowocował złapaniem na gorącym uczynku wędkarza który łowił ryby metodą pospolitego SZARPAKA :(

niestety podczas kontroli wpadł tylko jeden ale o tego jednego mniej :)

oto jego "blaszka podlodowa" z kotwicą zalaną ołowiem na stałe :angry:

post-46061-0-79938700-1360709683_thumb.jpg

Edited by radekg
Posted

witam :)

trzoszkę odbiegam od tematu PSR ale tylko troszkę :)

dzisiejszy wypad terenowego oddziału SSR na warszawskiej Wiśle zaowocował złapaniem na gorącym uczynku wędkarza który łowił ryby metodą pospolitego SZARPAKA :(

niestety podczas kontroli wpadł tylko jeden ale o tego jednego mniej :)

oto jego "blaszka podlodowa" z kotwicą zalaną ołowiem na stałe :angry:

http://jerkbait.pl/public/style_images/tctc91_simplify/attachicon.gifSZARPAK 2.jpg

Usuń lepiej zdjęcie. Jeszcze ktoś niepowołany się na to natknie...