wujek Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 O nowy thrill ... chętnie przytulę kilka sztuk Już była o nim wzmianka w połowie 2008, w sprzedarzy jest od jesieni, więc taki nowy to już nie jest
remek Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Pamiętam jak Rognis o nim pisał. Ja do sklepów wędkarskich nie chodzę więc tego nie wiem. Przynęty boleniowe staram się wydobywać od rzemieślników - są the best! Czekam cały czas na jakąś testówkę od Ciebie
Piotrek Milupa Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Jak by co to były w Goldfishu ja tam nabyłem
wujek Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Pamiętam jak Rognis o nim pisał. Ja do sklepów wędkarskich nie chodzę więc tego nie wiem. Przynęty boleniowe staram się wydobywać od rzemieślników - są the best! Czekam cały czas na jakąś testówkę od Ciebie Ja też chodzę coraz rzadziej, ale w ofercie np.fishing-mart są już od paru miesięcy. Nawet sobie sprawiłem taką 9-tkę, zobaczymy? Remek, jak będziemy się tak umawiać jak się umawiamy to tą testówkę dostaniesz za jakieś 10lat
lukomat Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 A ja bardziej zwrocilem uwage na nowa wersje Whitefisha. Cos mi mowi, ze sie sprawdza w troliingu na feroxa (nurkuja do 10m, a to max glebokosc do jakiej warto schodzic w poszukiwaniu tej rybki).Szkoda, ze fotki na stronie raczej slabo prezentuja ta przynete i wszystko wyjdzie dopiero jak sie ja wezmie do reki.Ktos juz mieszal ta lopata w wodzie? Pozdrawiam
remek Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Remek, jak będziemy się tak umawiać jak się umawiamy to tą testówkę dostaniesz za jakieś 10lat Za 10 lat to już boleni w Wiśle nie będzie
Recommended Posts