Tommek Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Witam,czy tylko mi się wydaje że nie ma opcji wyszukiwania wątkow?
Kamil Z. Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 No właśnie ja też ostatnio parę rzeczy chciałem znaleźć i....no właśnie...ja też nie widzę wyszukiwarki..
wobler129 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 mozna wyszukiwac przez google Tylko trzeba odznaczyć Web i zaznaczyć www.jerkbait.pl
Tommek Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Aaa już widzę tylko trzeba wejść do jakiegoś działu żeby widzieć wyszukiwarkę
Tommek Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Witam,niestety opcja szukania przez google kiepsko działa,albo wyskakuje że odkryłeś nieprawidlowy odnosnik powiadom administratora albo ta funkcja została zablokowana przez administratora
Maynard Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 ... i zdaje się możliwości wyszukiwania są ograniczone.Brakuje mi filtrów wyszukiwania (użytkownik, frazy, działy).Googlowa u mnie działa całkiem dobrze, ale... czy ta zmiana jest na stałe? Grzesiek
Recommended Posts