Jump to content

Jacek Stępień trenerem kadry spinningowej.

Recommended Posts

Posted
Właśnie przeczytałem na stronie WŚ, Jacek Stępień został nowym trenerem Spinningowej Kadry Narodowej. Gratuluję!!!
Posted

No, no, no .... nie wiedziałem. Gratulacje! Z drugiej strony przed Jackiem wiele, wiele pracy - życzę wytrwałości!

Pozdrawiam

Remek

Posted
zanim przejdę do pytania,gratuluję powierzonej funkcji. a teraz pytanie: Na czym polega trenowanie kadry spiningowej? o ile jestem w stanie wyobrazić sobie trening spławikowców ,to tu w przypadku spiningu totalnie nie wiem jaki wpływ ma trener na podopiecznego. czy ktoś z forumowiczów potrafi coś w tym temacie napisać,wyjaśnić?
Posted

Taki sam wpływ jak w metodzie spławikowej ... ?

@pafek czy ty nie zauważasz podstawowej różnicy między tymi metodami? bo mi się wydaje że różnice są spore,tak by najmniej zaobserwowałem przez te prawie 20lat wodą :unsure:

Posted

Taki sam wpływ jak w metodzie spławikowej ... ?

@pafek czy ty nie zauważasz podstawowej różnicy między tymi metodami? bo mi się wydaje że różnice są spore,tak by najmniej zaobserwowałem przez te prawie 20lat wodą :unsure:

Nie - nie widzę różnicy w możliwości przekazania swojej wiedzy o rybach, o wodzie, o rozpoznawaniu miejscówek, dobieraniu sprzętu oraz przynęty pod konkretne warunki itp itd dla łowiących na spławik, grunt, spining czy muchę.

Gratuluję tych 20 lat nad wodą i życzę kolejnych tylu i więcej.

Posted

Robert Taszarek zrezygnował z tej funkcji. Zresztą z tego co pamiętam już w zeszłym roku Robert chciał zrezygnować. Nie znam szczegółów ale tak obiło się o moje uszy.

Pozdrawiam

Remek

• 1 year later...
Posted

W takim razie serdeczne gratulacje i samych sukcesow w pracy zawodowej .

pozdrawiam Termos SGK

Posted
Pan Jacek Stepień został wykolegowany jak pisze kolega @darek Wirek.Jest to napisane na pierwszej stronie o czym informuje p.Jacek Kolendowicz.Trzeba byłoby zapytac osoby biorące w tym udział oco chodzi :unsure:
Posted
Może ktoś coś napisze konkretnie na ten temat? Bo się już pogubiłem....
Posted

Długa historia ku przestrodze... Zapytam Jacka, może zechce napisać dwa słowa, choć wątpię...

No cóż, takie są polskie realia, tak działa PZW przecząc samemu sobie. Duży niesmak pozostał...

PS> We wstępniaku p. Kolendowicza jest tylko namiastka faktów.

• 3 weeks later...
Posted

Najnowsze wieści z Mistrzostw Świata, trochę chyba związane z tym tematem:

Andrzej Lipiński, który podobnie jak Jacek został odsunięty przez Zarząd z pierwszego składu PL, ale został powołany (dla stworzenia pozorów chyba) jako rezerwowy:

został wczoraj poproszony o start w dniu dzisiejszym, bo kolesie z Zarządu łowić nie potrafią i punktów nie przynieśli.

i co? I zajął dziś w swojej turze generalnie 2 miejsce i podciągnął całą drużynę na miejsce 4 (chyba, bo jeszcze liczą głosy).

Mam nadzieję, że kolesiostwo z Warszawy wyciągnie wnioski i nie będzie się pozbywać najlepszych w naszej Reprezentacji na rzecz kumpli. Andrzej punktował na MŚ zawsze i zawsze był zdobywcą punktów dla drużyny. Odsunąć takiego wędkarza to szczyt niekompetencji.

Odsunięcie Jacka to sprawa innych rozmiarów, nie wtrącam się w to. Jacek - pozdrawiam!

Pozdrawiam nowego trenera nie licząc się z tym, że mam w tym momencie prze...bane u tej bandy.