Friko Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Witam Wszystkich nadszedł czas na kolejne, comiesięczne spotkanie Froumowiczów jerkbait.pl. Jak zawsze spotykamy się w trzecią środę miesiąca, w bieżącym miesiącu termin spotkania wypada 18 lutego, godz. 18:00 Motywem przewodnim najbliższego spotania będzie łowienie w [nie zawsze] słonecznej Hiszpanii - swoimi doświadczeniami w łowieniu sumów i sandaczy w Rio Ebro podzieli się z nami @Gumofilc. Prezentacja oczywiście jak zwykle będzie okraszona fotografiami Na zachętę miniaturka prelegenta z podopiecznym Jeżeli chodzi o miejsce spotkania - spotykamy się w Tawernie, jak wcześniej, TAWERNA Tuż za horyzontemPrzystan WTW Warszawa http://www.tuzzahoryzontem.pllink do mapki dojazdowejhttp://www.tuzzahoryzontem.pl/?nav=2,1 Pozdrawiam
Gumofilc Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Jezeli Return Club to pytanie, czy da sie przeciagnac kabel do komputera?Ostatnio byly spore problemy z synchronizacja, do baru jest z 10m i panuje tam gwar. Niewiele slychac... Gumo
Friko Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Mysle ze sie da, po prostu nie beda go ciagneli az do baru tylko zwiesza go z rzutnika na srodku sali
Guzu Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Ciekawe spotkanie sie zapowiada Chetnie bym wzial udzial, ale niestety akurat w tym terminie bede gdzie indziej. Guzu p.s. Return Club
Friko Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Niestety Daniel, nieobecni nie mają głosu <_< mam nadzieję że może kiedyś tak się złoży że na jakieś nasze spotkanie akurat bęziesz mógł wpaść Gromiś - będziesz?
nemo Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 też będę, stawiam na Tawernę, większe możliwości aranżacji przestrzeni (zdaje mi się, że łatwiej będzie usiąść w kupie Pozdrawiamnemo
Friko Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 To na początek pierwsza aktualizacja listy obecności: 1.Friko2.Tommek3.Gumofilc4.slider5.remek6.Gromit (?)7.Włóczykij8.nemo9.pablom widzę że pierszy na wezwanie odpowiada jak zwykle stały skład
Piotrek Milupa Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Wstępnie się pisze może uda się wcześniej wyrwać z roboty. Return Club
Friko Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 zawsze zaczynamy z małym opóznieniem wiec na prezentacje powinienes zdazyc
Gromit Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Niestety Friko, będę ale nie obecny .Dużo wcześniej miałem zaplanowany ten dzionek.Nadrobię następnym razem Pozdrawiam Gromiś
Friko Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 Gromit - słaba wymówka. Po to robimy spotkania jerkbaitowe o stałej porze (trzecia środa miesiąca) żebyś je właśnie mógł sobie zaplanować z wyprzedzeniem <_<
Kubson Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Tawerna - byłem, więc znam - jest ok.Return Club - nie byłem, ale pewnie też jest ok(ludzie mówią). Szczerze mówiąc wszystko jedno, w takim gronie to można i by się pod mostem spotkać, też by było ciekawie PozdrawiamKuba
Friko Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 pod mostem to moze się spotkamy blizej wiosny, jak będzie po co teraz jeszcze chyba za wczesnie
pablom Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 pod mostem to moze się spotkamy blizej wiosny, jak będzie po co teraz jeszcze chyba za wczesnie E tam, każdy przyniesie po dwa wina i będzie dobrze
Włóczykij Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Ok, może być pod mostem!Tylko pod Gdańskim czy Poniatowskim? <_<
Recommended Posts