Zajebiste foto, a Lipas jeszcze ładniejszy !
Użytkownik GoLoManoLo edytował ten post 19 grudzień 2016 - 14:07
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 19 grudzień 2016 - 14:07
Zajebiste foto, a Lipas jeszcze ładniejszy !
Użytkownik GoLoManoLo edytował ten post 19 grudzień 2016 - 14:07
Napisano 03 styczeń 2017 - 13:23
Dzięki za wszystkie miłe słowa odnośnie płócien - zeszły na pniu, czekam na nowe. Gdyby ktoś był zainteresowany, to oczywiście proszę o sygnał na priv.
Będę drukował niebawem takiego cosia, powstanie tylko 20 kopii. Myślę, że miejsce bliskie i dobrze znane jerkbaitowej/zlotowej społeczności.
A do Was pytanie - w jakim rozmiarze bardziej Was interesuje taki wydruk 30x45 czy 40x60?
Napisano 05 styczeń 2017 - 08:09
lipień wyszedł niewiarygodnie pięknie ubarwiony
Palce też.
Napisano 05 styczeń 2017 - 11:07
@krzychun - ja bardzo chętnie słucham krytyki. Rozwiń coś o tych palcach proszę.
Napisano 05 styczeń 2017 - 12:29
@krzychun - ja bardzo chętnie słucham krytyki. Rozwiń coś o tych palcach proszę.
Ale to nie jest krytyka.
To jest tylko uwaga, że koncepcja modyfikacja dotyczyła nie tylko ryby ale i palców, więc i nimi trzeba się zachwycać.
Napisano 05 styczeń 2017 - 12:42
@krzychun - zabrzmiało dwuznacznie, a ja zawsze frontem do człowieka i lubię mieć jasność Palce jak cała reszta zdjęcia w RAW oryginalnie były nieco żółte (aż dziś spojrzałem na RAW, mimo że to praca z 2014). Zmieniłem temp. zdjęcia, dodałem kontrasty i chyba je nieco "wybladziłem" (ale tego już nie pamiętam), żeby nie straszyły czerwienią. Więcej grzechów nie pamiętam. Wstawię kiedyś tego samego lipienia w innej odsłonie, tam dopiero widać jakie purpurowe kolory miał na głowie.
Napisano 05 styczeń 2017 - 18:02
Ale to nie jest krytyka.
To jest tylko uwaga, że koncepcja modyfikacja dotyczyła nie tylko ryby ale i palców, więc i nimi trzeba się zachwycać.
Napisano 05 styczeń 2017 - 20:26
Ale to nie jest krytyka.
Ja tylko dodam, już tak gwoli ścisłości, bo odpisywałem dziś na kolanie, zapominając na chwilę, gdzie żyję:
- moimi zdjęciami nie trzeba się zachwycać. Można, ale zdecydowanie nie trzeba. Brak przymusu
- krytyka, pozbawiona zawoalowanych złośliwości, mile widziana
- nie mylmy wywoływania RAW-u i retuszu z modyfikowaniem zdjęć
- nie będę udowadniał, że nie jestem wielbłądem - skoro ktoś widzi na kilometr Photoshopa i też tak pewnie potrafi (lub znacznie lepiej), proszę bardzo, chętnie obejrzę
- cieszę się jak dziecko z każdego lajka, polubienia, kliknięcia i komentarza - te ostatnie proszę jedynie w prostym i nieskomplikowanym języku, aby moja radość (lub odpowiedź) szła w parze z intencjami komentującego
- dzięki
Napisano 03 luty 2017 - 09:27
Ja niestety będę w tym wątku monotematyczny , jak zawsze , super fotki Arek
Napisano 16 maj 2017 - 19:30
Aukcja dla Kuby Standery:
Płótno fine-art na sprzedaż - zbieramy na protezę dla Kuby. Licytujcie, udostępniajcie. Więcej informacji: https://www.youtube....eature=youtu.be
Zdjęcie, za które zgarnąłem najwięcej nagród w konkursach. Wymiar 30x45 cm, płótno Canson, wydruk w najwyższej jakości giclee (wartość kolekcjonerska, numer tego wydruku to 01/30!). Zaczynamy od 250 zł. Żeby zalicytować, wystarczy wpisać kwotę w komentarzach.
Jeśli admini uznają to za dobry pomysł, poproszę o przeniesienie tej aukcji do działu giełda i przyklejenie go. Aukcja kończy się 21/05 o północy.
Edit: dodaję do giełdy, dopiero zauważyłem odpowiedni dział.
Użytkownik Arek Kubale edytował ten post 16 maj 2017 - 19:48
Napisano 28 grudzień 2017 - 20:42
Sto lat minęło chyba od ostatnich postów tutaj. Pora odkurzyć ten wątek i uzupełnić o kilka świeżych prac. Na początek zdjęcie z Hiszpanii, które zagościło na okładce 33 numeru muchowego magazynu "Tail".
Napisano 28 grudzień 2017 - 20:46
Zdecydowanie za rzadko tutaj coś wstawiasz
Napisano 28 grudzień 2017 - 20:54
Zdecydowanie za rzadko tutaj coś wstawiasz
Dzięki! Wszystko w zasadzie sprowadziłem na Instagram i FB. Ale i na j.pl coś będzie się działo od czasu do czasu.
Napisano 28 grudzień 2017 - 21:01
Arek podrzuć link do FB Chyba że jest gdzieś tutaj a przegapiłem
Użytkownik Qcyk edytował ten post 28 grudzień 2017 - 21:01
Napisano 28 grudzień 2017 - 22:08
Arek podrzuć link do FB Chyba że jest gdzieś tutaj a przegapiłem
Nie wiem czy można tu takie rzeczy udostępniać? Jakby coś, usunę.
https://www.facebook...leOutdoorPhoto/
Napisano 04 styczeń 2018 - 14:59
Arek czy można u Ciebie kupić fotkę pod wydruk wielkoformatowy (powiedzmy naklejka na ścianę szer. 2-3m, wysokość wynikowa).
Interesują mnie zdjęcia "wędkarskie" bez sylwetki wędkarz, akceptowalne w kadrze dłoń trzymająca rybę / wędkę / podbierak ..... Nie wiem jak to opisać
Napisano 06 marzec 2018 - 19:49
Arek czy można u Ciebie kupić fotkę pod wydruk wielkoformatowy (powiedzmy naklejka na ścianę szer. 2-3m, wysokość wynikowa).
Interesują mnie zdjęcia "wędkarskie" bez sylwetki wędkarz, akceptowalne w kadrze dłoń trzymająca rybę / wędkę / podbierak ..... Nie wiem jak to opisać
Hej,
przepraszam za późną odpowiedź. Jasne, że można nabyć wydruki. Proszę o kontakt na priv, ew. Facebook.
Napisano 06 marzec 2018 - 19:54
Czołem! Śpieszę z dobrą nowiną, że moje zdjęcie - które tu kiedyś publikowałem - awansowało do finału konkursu australijskiego FlyLife Magazine ⭐ Nieczęsto o to proszę, ale teraz potrzebuję Waszej pomocy w postaci głosów. Żeby zagłosować należy wejść w link poniżej, a później kliknąć "VOTE". Dziękuję!
http://facebook.com/...for-P0UQ-KQvBL0
Napisano 06 marzec 2018 - 20:21
Załatwione!
Na razie prowadzisz
Pozdrawiam
Napisano 06 marzec 2018 - 20:24
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych