Jump to content

Co sądzicie o Savage Gear??

Recommended Posts

Posted

Jak powyżej co sądzicie o przynętach tej firmy bo pomału wchodzą na polski rynek. Ale przynęty są drogie i nie wiem czy warte pieniędzy.

Przymierzam sie do kupna 4-Player i freestylera warto je kupić??? :wacko: :wacko:

Oczywiście na szczupaka!!

Posted

Pitt, poważnie??? :unsure:

Ja tych przynęt nie znam więc nie doradzę. Dla mnie nadal podejście minimum jest najlepsze (kilka jerków, kilka gum i ... najważniejsze umiejętność szukania ryb).

Pozdrawiam

Remek

Posted

Używałem Freestylera.Jakieś szczupaki złowiłem,ale przynęta rewolucji nie robi.Jak dla mnie za ciężka i za wolno tonie.Lecz w pewnych okolicznościach jest to zaleta.

Przegubowców nie testowałem,choć mam ze dwa w pudełku.Na nie przyjdzie pora.

Te przynęty nie wchodzą na rynek ,a wychodzą.Wiec warto się już zdecydować.

Posted

Taps dzięki za odpowiedź. Właśnie wczoraj kopiłem sobie frestyler 13CM dirty roch i 4 playera tego mniejszego teraz tylko czekam na 1 maja. :D

Posted

Wlaśnie przeglondalem w necie katalog PROLOGIC i znalazłem nowy model Deviator Belly Up ciekawie wygląda pewnie pracuje podobnie jak slider może ktoś go używał czekam na opinie :D

A gdzie mógł bym w Polsce go kupić lub zamówić??

Posted
No właśnie a wszystko od naszego ukochanego slidera każdy kopiuje slidera salmo np. dorado drunk,jaxon jerk czy cormoran king of jerk wszystko są to nieudane kopie slidera!!!
Posted

czy dorado drunk taki nieudany to nie byłbym taki pewny......

Ale przyznasz ze jest to kopia slidera salmo!

Nie twierdzę, że nie. Ale to, że to kopia, nie oznacza wcale bubla... Powiesz np , że Mann's Predator to słaba kopia Kopyta Relax'a ??

Posted

zapraszamy na kolejny wywiad na lamach jerkbait.pl, tym razem z panem bogiem B)

j.pl.: co bylo pierwsze - jajko czy kura?

p.b.: tylko chuck noris wie co bylo pierwsze - jajko czy kura??