adiz1 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 http://www.allegro.pl/item571554071_woblery_rapala_cena_impo rtera.htmlNie znam tego modelu, nie wiem jak wygląda w rzeczywistości ale cena wydaje się być podejrzanie niska....
radeqs Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Jasne, że podróba. Husky Jerk wygląda zupełnie inaczej. Pozdrawiam PS. A na pudełkach jest napisane Rapala Rattlin'
tofik Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 totalna porażka nr6 ma nawet 2 kotwice w tylnym oczku,po prostu okazja myślę że jest to model SPECIAL EDITION na rynek polski
Panek Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 takich ludzi nie da się jakoś ścignąć za wciskanie kitu?? jak dla mnie masakra :/
kryst Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 http://www.rapalaworld.com/lure.php?s=aWQ9Mjkmc2l2dT1sdXJlcy Z0eXBlPTEmcD0xJmg9M1hFMlJJWXM%3D
Paweł nizinny Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Tak, jak pisałem wcześniej. Co niedziela u mnie na rynku można takie kupić w promocyjnej cenie u bezpośrednich importerów zza wchodniej granicy...
Maynard Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 To jakieś plastikowe spro-podobne badziewie. Może to nawet spro?
pitt Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 takich dyskusji bylo juz kika i pomalu wydaje mi sie, ze wystarczy, bo do niczego nie prowadza natomiast co jest o wiele wazniejsze, takie wykroczenia zglasza sie do portalu aukcyjnego, bez roznicy, czy to jest e-bay, allegro czy tez ricardo!!! panowie, to powazna sprawa i inaczej problemu piractwa nie zwalczymy ... bez roznicy jak bardzo bedziemy sie z podrobek nalewac
deichkind Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Tofik: a zobacz tez numer 13...nigdy niewidzialem takiego zbrojenia, z tylu brak kotwicy za to kotwica jest przy oczku 1szym...faktycznie special edition...haha bo ja napewno malo widzialem w zyciu
Maynard Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 natomiast co jest o wiele wazniejsze, takie wykroczenia zglasza sie do portalu aukcyjnego (...)bez roznicy jak bardzo bedziemy sie z podrobek nalewac Pełna zgoda, że to poważne i trzeba zgłaszać, ale to nie stoi w sprzeczności z nalewaniem się z tego Dzięki temu większa ilość osób uświadomi sobie proceder, a mi na przykład poprawia się humor (bo nad wiodę na razie nie pojadę) Dla zainteresowanych aukcją, nr 3 również ma zapasową kotwicę w przednim oczku Przepraszam - musiałem <_<
tofik Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 no i gościu zwinął interes, a raczej mu to nakazali ja tam ze swojego konta na alledrogo wysłałem powiadomienie do serwisu o złamaniu zasad
mifek Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 no i gościu zwinął interes, a raczej mu to nakazali ja tam ze swojego konta na alledrogo wysłałem powiadomienie do serwisu o złamaniu zasad tofas nie tylko ty
pablom Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Ciekawi mnie tylko co Normark na to,bo to nie jest odosobniony przypadek
Guzu Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Normark to ma plany sprzedazowe zrobic i to go interesuje Nie wierze ze bedzie ganial po internecie kazdego przedsiebiorczego jegomoscia co kupuje woblerki na rynku i wrzuca do netu. Kiedys sprawialo mi frajde - sledzilem co tam z Rapala na allegro i zglaszalem to regularnie. Nikt z tego konsekwencji nie wyciagal - usuwano aukcje by wrocila za pare dni i znow ktos kupowal. I tak w kolko. Dopoki ludzie wierza w takie historie ze cos sie da za 1/5 ceny bo cos tam i nie sprawdza na innych www co kupuja, dopoty zawsze beda istniec przedsiebiorczy. Zeby bylo jasno - potepiam to w 100 %. Guzu
pablom Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Masz rację Guzu, ale muszę Ci powiedzieć że np. Daiwa nieco inaczej to pojmuje\pojmowała.
Guzu Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Moje wypowiedzi sa mocno subiektywne.Mam mocno znieksztalcony obraz polskiego rynku wedkarskiego - od kilku lat pozyskuje tylko to co najlepsze - wedki od rodbuilderow i przynety Salmo. Wszystko inne kupuje przez www.ebay.com Guzu
radekg Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 witam po przeczytanie wczorajszej wiadomości na temat podróbek RAPALI na JERKBAIT.PL wysłałem wiadomość na allegro, czy można coś zrobić z taką osobą. I dzisiaj dostałem taką odpowiedź: Zweryfikujemy przesłane przez Ciebie informacje i podejmiemy odpowiedniedziałania tak szybko jak to będzie możliwe. Traktujemy Twój e-mail jakzgłoszenie, dlatego nie udzielimy na niego odpowiedzi. Jeśli masz pytanie,a nie zgłoszenie, wybierz odpowiednią kategorię w formularzu... i dalsza część wiadomości: W przypadku stwierdzenia naruszenia zasad, w zależności od jego skali,charakteru i innych okoliczności zastosujemy jedną z następujących sankcji:oficjalne ostrzeżenie, usunięcie aukcji/przedmiotu bądź czasowe lubbezterminowe zawieszenie konta Użytkownika według mnie to wystarczy by WYPLENIĆ nygusów sprzedających CHŁAM
Recommended Posts