Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jasne, że podróba. Husky Jerk wygląda zupełnie inaczej.

Pozdrawiam

PS. A na pudełkach jest napisane Rapala Rattlin' :D

Posted
totalna porażka :lol: nr6 ma nawet 2 kotwice w tylnym oczku,po prostu okazja :lol: myślę że jest to model SPECIAL EDITION na rynek polski :o
Posted
Tak, jak pisałem wcześniej. Co niedziela u mnie na rynku można takie kupić w promocyjnej cenie u bezpośrednich importerów zza wchodniej granicy... :mellow:
Posted

takich dyskusji bylo juz kika i pomalu wydaje mi sie, ze wystarczy, bo do niczego nie prowadza B)

natomiast co jest o wiele wazniejsze, takie wykroczenia zglasza sie do portalu aukcyjnego, bez roznicy, czy to jest e-bay, allegro czy tez ricardo!!! panowie, to powazna sprawa i inaczej problemu piractwa nie zwalczymy ...

bez roznicy jak bardzo bedziemy sie z podrobek nalewac :D

Posted
Tofik: a zobacz tez numer 13...nigdy niewidzialem takiego zbrojenia, z tylu brak kotwicy za to kotwica jest przy oczku 1szym...faktycznie special edition...haha bo ja napewno malo widzialem w zyciu
Posted

natomiast co jest o wiele wazniejsze, takie wykroczenia zglasza sie do portalu aukcyjnego (...)

bez roznicy jak bardzo bedziemy sie z podrobek nalewac :D

Pełna zgoda, że to poważne i trzeba zgłaszać, ale to nie stoi w sprzeczności z nalewaniem się z tego ;)

Dzięki temu większa ilość osób uświadomi sobie proceder, a mi na przykład poprawia się humor (bo nad wiodę na razie nie pojadę) :angry:

Dla zainteresowanych aukcją, nr 3 również ma zapasową kotwicę w przednim oczku :lol:

Przepraszam :blush:- musiałem <_<

Posted
no i gościu zwinął interes, a raczej mu to nakazali :lol: ja tam ze swojego konta na alledrogo wysłałem powiadomienie do serwisu o złamaniu zasad ;)
Posted

no i gościu zwinął interes, a raczej mu to nakazali :lol: ja tam ze swojego konta na alledrogo wysłałem powiadomienie do serwisu o złamaniu zasad ;)

tofas nie tylko ty :mellow:

Posted

Normark to ma plany sprzedazowe zrobic i to go interesuje :unsure:

Nie wierze ze bedzie ganial po internecie kazdego przedsiebiorczego jegomoscia co kupuje woblerki na rynku i wrzuca do netu.

Kiedys sprawialo mi frajde - sledzilem co tam z Rapala na allegro i zglaszalem to regularnie. Nikt z tego konsekwencji nie wyciagal - usuwano aukcje by wrocila za pare dni i znow ktos kupowal. I tak w kolko.

Dopoki ludzie wierza w takie historie ze cos sie da za 1/5 ceny bo cos tam i nie sprawdza na innych www co kupuja, dopoty zawsze beda istniec przedsiebiorczy.

Zeby bylo jasno - potepiam to w 100 %.

Guzu

Posted
Masz rację Guzu, ale muszę Ci powiedzieć że np. Daiwa nieco inaczej to pojmuje\pojmowała.
Posted

Moje wypowiedzi sa mocno subiektywne.

Mam mocno znieksztalcony obraz polskiego rynku wedkarskiego - od kilku lat pozyskuje tylko to co najlepsze - wedki od rodbuilderow i przynety Salmo.

Wszystko inne kupuje przez www.ebay.com

Guzu

Posted

witam :D

po przeczytanie wczorajszej wiadomości na temat podróbek RAPALI na JERKBAIT.PL wysłałem wiadomość na allegro, czy można coś zrobić z taką osobą.

I dzisiaj dostałem taką odpowiedź:

Zweryfikujemy przesłane przez Ciebie informacje i podejmiemy odpowiednie

działania tak szybko jak to będzie możliwe. Traktujemy Twój e-mail jak

zgłoszenie, dlatego nie udzielimy na niego odpowiedzi. Jeśli masz pytanie,

a nie zgłoszenie, wybierz odpowiednią kategorię w formularzu...

i dalsza część wiadomości:

W przypadku stwierdzenia naruszenia zasad, w zależności od jego skali,

charakteru i innych okoliczności zastosujemy jedną z następujących sankcji:

oficjalne ostrzeżenie, usunięcie aukcji/przedmiotu bądź czasowe lub

bezterminowe zawieszenie konta Użytkownika

według mnie to wystarczy by WYPLENIĆ nygusów sprzedających CHŁAM