Jump to content

Recommended Posts

Posted

Za promowanie czegoś takiego jak jest w galerii nie kupił bym nic z tej strony.

Witam.

Rzeczywiście galeria daje do wiwatu. Sklep raczej nie promuje C&R (ręce opadają).

Pozdrawiam.

Posted
kupiłem kiedyś to badziewie,potrzebna była korekta w postaci w klejania ołowiu by jaoś smigały w miarę.wiec raczej to dla tych co chcą się pobawić w majsra, ale czy warto :unsure:
Posted

Witam.

Dziękuję wszystkim za opinie. Nie będę sobie tytułowymi wobkami głowy zawracał.

Pozdrawiam.

Posted

nie chce wkladac kija w mrowisko, bo nie ma po co, ale fakt, ze 'jakis' jerkbait nie pracuje tak jak slider czy hellhound, nie swiadczy jeszcze o tym, ze jest zle skonstruowany

przedstawionych przynet nie znam i na temat galerii tez nie chce sie wypowiadac ... ale jest wiele darterow, ktore przez domoroslych jerkowcow zostaly uznane za 'zle konstrukcje', a prawda jest taka, ze nalezy sie nimi nauczyc poslugiwac ...

nie kazdy jerkbait jest gliderem B)

Posted
Witam, miałem Slicka (2 szt.) i Pike Jerka - jeden Slick pracował bardzo ładnie, drugi już trochę gorzej (leciutko się wykładał), Pike pracował ładnie- wszystkie trzy: byle za mocno nie szarpać bo się plątały, ogólnie dobre wykonanie, kilka szczupaczków niedużych złapały, raz okonek ok. 30 cm się złapał
Posted

To moze niech ktos napisze do chlopa na mejla ze jest taki watek na j.b ,jerki sa fajne ,kilka ciekawych kolorow , tylko galerja taka sobie .Moze kolega cos zmieni .

Moze sie ktos odezwie ?

Posted

Mam kilka przykładów o skuteczności woblerów nie tylko salmo

szczupak z warszawskiej Wisły http://b50.grono.net/222/38/gallery-34105554-500x500.jpg

http://b12.grono.net/199/104/gallery-30575754-500x500.jpg

No to psikus

zdjęcia są z mojej galerii

Pierwsze z zalewu sulejowskiego, szczupak na Sławkowego jerka

A drugi faktycznie z wisły na 6cm wobka dla odmiany też Sławkowej produkcji.