Friko Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Witam Wszystkich nadszedł czas na kolejne, comiesięczne spotkanie Forumowiczów jerkbait.pl. Jak zawsze spotykamy się w trzecią środę miesiąca, w bieżącym miesiącu termin spotkania wypada 18 marca, godz. 18:00 Jeżeli chodzi o miejsce spotkania - spotykamy się jak zwykle w Tawernie: TAWERNA Tuż za horyzontemPrzystan WTW Warszawa http://www.tuzzahoryzontem.pllink do mapki dojazdowejhttp://www.tuzzahoryzontem.pl/?nav=2,1 Tym razem trochę zmieniamy formułę. Ponieważ dla wielu wrótce rozpocznie się właściwy sezon wędkarski, postanowiliśmy zamiast tematycznej prezentacji marcowe spotkanie poświęcić przeglądowi sprzętu wędkarskiego przed sezonem W tym celu Remek, Gumofilc oraz ja przyniesiemy swoje zestawy (kije, kołowrotki) spinningowe i castingowe i opowiemy krótko co do czego będzie nam służyć - w jakich warunkach, jakie ryby na nie łowimy. Opowiemy również krótko o zasadach konserwacji wędzisk i kołowrotków jak również o projektach dotyczących nowego sprzętu (planowanych zakupach oraz kijach w budowie). Zachęcamy Forumowiczów do przyłączenia się do nas Przynieście również własny sprzęt, wymienimy się doświadczeniami Mam również nadzieję że na marcowym spotkaniu podyskutujemy również w jakiej formule będziemy się spotykać w kolejnych miesiącach - bliskość rzeki i nadchodząca wiosna skłaniają mnie osobiście do pomysłu żeby kwietniowe spotkanie zorganizować już typowo wędkarsko nad rzeką ze zbiórką (przed lub po łowieniu) w Tawernie - rzucam to jako pomysł pod dyskusję na spotkaniu. Pozdrawiam
Friko Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Otwieram listę obecności: 1.remek2.Gumofilc3.Friko
remek Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Mam od razu pytanie i prośbę. Chciałbym na stronie utworzyć kronikę naszych spotkań. Czy ktoś z Was mógłby się podjąć napisania z tego spotkania krótkiego artykułu - relacji. Zdjęcia będę posiadał. Z góry bardzo dziękuję. PozdrawiamRemek
Maciejowaty Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Będe ps. Remek, zerknąłbyś na to moje nieszczęsne Revo SX?
adasio Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Postaram się być na tym spotkaniu, bo na ostatnie niestety nie udało mi się dotrzeć
Tommek Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Witam,będe i ja,i chcialbym wiedziec czy moglibyście zrobić pokaz na jakimś multiku?? Jak rozkręcić po kolei i co zakonserwowac
Maciejowaty Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Witam,będe i ja,i chcialbym wiedziec czy moglibyście zrobić pokaz na jakimś multiku?? Jak rozkręcić po kolei i co zakonserwowac Remek kiedyś chyba coś takiego obiecał
remek Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Tak będzie pokaz jak zakonserwować multik - w wydaniu PRO A to będzie mała niespodzianka. PozdrawiamRemek P.S.Nadal czekam na ochotnika.
Maciejowaty Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Tak będzie pokaz jak zakonserwować multik - w wydaniu PRO A to będzie mała niespodzianka. PozdrawiamRemek P.S.Nadal czekam na ochotnika. Kilka miesięcy temu zgłosiłem się na ochotnika Kilka postów wyżej również
pablom Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Postaram się być. A jeśli nie będzie lodu i innych niespodzianek to na ochotnika idę sprawdzić Wiślane klenio-jazie. PS. Remek - art. leży i czeka na ostatnie foty.
@slider@ Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Ja również mogę przynieść multik aby w nim zerknąć PozdrawiamSlider
remek Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Panowie, by była janość - również przyjdę na spotkanie by porozmawiać, popatrzeć i posłuchać co w tym temacie mają inni forumowicze do powiedzenia. Nie będę tam dokonywał konserwacji multiplikatorów. Oczywiście w ramach spotkania będziemy mogli porozmawiać na temat zasad konserwacji. PozdrawiamRemek
Friko Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Chyba czas na kolejna aktualizacje listy: 1.remek2.Gumofilc3.friko4.Slider5.Włóczykij6.Maciejowaty7.adasio8.Tommek9,10. monini + wujek11.radekg12.pablom13.king14.maroni15.luka81
BartekP Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Temat spotkania bardzo fajny więc postram sie przybyć. Zabiorę może jakąś wędkę i mojego sfatygowanego Ryobi Applausa. Może ktoś na miejscu pokazałby mi jak fachowo nasmarować taki kręciołek
Friko Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Z tego co wiem będzie film jak to remek określił w wydaniu PRO, poświęcony konserwacji kołowrotków o szpuli stałej oraz multiplikatorów
remek Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Dokładnie - będzie film w którym pokazane będzie wszystko
Recommended Posts