Jump to content

SPOTKANIE JERKBAIT.PL - 18 marca g. 18:00 - PRZEGLĄD SPRZĘTU PRZED SEZONEM

Recommended Posts

Posted

Witam Wszystkich

nadszedł czas na kolejne, comiesięczne spotkanie Forumowiczów jerkbait.pl. Jak zawsze spotykamy się w trzecią środę miesiąca, w bieżącym miesiącu termin spotkania wypada 18 marca, godz. 18:00

Jeżeli chodzi o miejsce spotkania - spotykamy się jak zwykle w Tawernie:

TAWERNA Tuż za horyzontem

Przystan WTW Warszawa

http://www.tuzzahoryzontem.pl

link do mapki dojazdowej

http://www.tuzzahoryzontem.pl/?nav=2,1

Tym razem trochę zmieniamy formułę. Ponieważ dla wielu wrótce rozpocznie się właściwy sezon wędkarski, postanowiliśmy zamiast tematycznej prezentacji marcowe spotkanie poświęcić przeglądowi sprzętu wędkarskiego przed sezonem

W tym celu Remek, Gumofilc oraz ja przyniesiemy swoje zestawy (kije, kołowrotki) spinningowe i castingowe i opowiemy krótko co do czego będzie nam służyć - w jakich warunkach, jakie ryby na nie łowimy. Opowiemy również krótko o zasadach konserwacji wędzisk i kołowrotków jak również o projektach dotyczących nowego sprzętu (planowanych zakupach oraz kijach w budowie).

Zachęcamy Forumowiczów do przyłączenia się do nas Przynieście również własny sprzęt, wymienimy się doświadczeniami :D

Mam również nadzieję że na marcowym spotkaniu podyskutujemy również w jakiej formule będziemy się spotykać w kolejnych miesiącach - bliskość rzeki i nadchodząca wiosna skłaniają mnie osobiście do pomysłu żeby kwietniowe spotkanie zorganizować już typowo wędkarsko nad rzeką ze zbiórką (przed lub po łowieniu) w Tawernie - rzucam to jako pomysł pod dyskusję na spotkaniu.

Pozdrawiam

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam od razu pytanie i prośbę. Chciałbym na stronie utworzyć kronikę naszych spotkań. Czy ktoś z Was mógłby się podjąć napisania z tego spotkania krótkiego artykułu - relacji. Zdjęcia będę posiadał. Z góry bardzo dziękuję.

Pozdrawiam

Remek

Posted
Witam,będe i ja,i chcialbym wiedziec czy moglibyście zrobić pokaz na jakimś multiku?? Jak rozkręcić po kolei i co zakonserwowac :D
Posted

Witam,będe i ja,i chcialbym wiedziec czy moglibyście zrobić pokaz na jakimś multiku?? Jak rozkręcić po kolei i co zakonserwowac :D

Remek kiedyś chyba coś takiego obiecał :mellow:

Posted

Tak będzie pokaz jak zakonserwować multik - w wydaniu PRO :D A to będzie mała niespodzianka.

Pozdrawiam

Remek

P.S.

Nadal czekam na ochotnika.

Posted

Tak będzie pokaz jak zakonserwować multik - w wydaniu PRO :D A to będzie mała niespodzianka.

Pozdrawiam

Remek

P.S.

Nadal czekam na ochotnika.

Kilka miesięcy temu zgłosiłem się na ochotnika :D

Kilka postów wyżej również B)

Posted

Postaram się być. A jeśli nie będzie lodu i innych niespodzianek to na ochotnika idę sprawdzić Wiślane klenio-jazie.

PS. Remek - art. leży i czeka na ostatnie foty.

Posted

Panowie, by była janość - również przyjdę na spotkanie by porozmawiać, popatrzeć i posłuchać co w tym temacie mają inni forumowicze do powiedzenia. Nie będę tam dokonywał konserwacji multiplikatorów. Oczywiście w ramach spotkania będziemy mogli porozmawiać na temat zasad konserwacji.

Pozdrawiam

Remek

Posted

Chyba czas na kolejna aktualizacje listy:

1.remek

2.Gumofilc

3.friko

4.Slider

5.Włóczykij

6.Maciejowaty

7.adasio

8.Tommek

9,10. monini + wujek

11.radekg

12.pablom

13.king

14.maroni

15.luka81

Posted
Temat spotkania bardzo fajny więc postram sie przybyć. Zabiorę może jakąś wędkę i mojego sfatygowanego Ryobi Applausa. Może ktoś na miejscu pokazałby mi jak fachowo nasmarować taki kręciołek :unsure:
Posted
Z tego co wiem będzie film jak to remek określił w wydaniu PRO, poświęcony konserwacji kołowrotków o szpuli stałej oraz multiplikatorów :D