Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bardzo proszę Kolegów o podesłanie mi wszelkich jakie macie informacji na temat łowienia w Nadarzycach.

poszukuje miejsca na letni (sierpień) wypoczynek w wędką

Posted
Witaj Hunter, w sprawie Nadarzyc to napisz do kolegów z sąsiedniego forum - multiplikator.pl - kolega wełpa lub zyguś. Organizują w ostatni wekend spotkanie własnie tam, więc z noclegami,łódkami,oraz dojazdem itp. będa mogli Ci pomóc.Pozdro. Grzegorz
Posted

spróbuj ten adres tam powinno być choć część info. które Cię interesuje.

EDIT: usuwam link

Posted
Radzę nie otwierać tej stronki. Za każdym razem jak próbuję ją włączyć, avast informuje i koniu trojańskim na tej witrynie.
Posted
Sorry,nie wiedziałem,ale tez mam awasta i żadnych alarmów nie podnosi. Ale skoro dwoje tak twierdzi, to może rzeczywiście Hunter nie ryzykuj.
Posted

Ja mam nowszą wersję i ustawiłem osłonę rezydentną na wysoką. Jeżeli nic Ci nie wyło to radzę przeskanować kompa :mellow: Zdecydowanie polecam!!

Pozdr.

Salmo

Posted

Ja tam trafiłem (tydzień z namiotem) jak były 3 dni loty wojskowych odrzutowców, czego Ci nie życzę!

Woda ładna, ale zarośnięta podwodnymi zielskami.

Posted

Nie wchodźcie na stronę ponieważ jest zawirusowana!!!

Pozdr.

Salmo

właśnie chciało mnie coś zaatakować z tej strony o Nadarzycach

Posted

Ja tam trafiłem (tydzień z namiotem) jak były 3 dni loty wojskowych odrzutowców, czego Ci nie życzę!

Woda ładna, ale zarośnięta podwodnymi zielskami.

do lotów ja przyzwyczajony w końcu taką mam pracę, a co do ryb noclegów itp bardzo poproszę o ew wskazówki. oczywiście napisze też i na te drugie forum

Posted

Ale one tam startują przekraczając barierę dźwięku.

Byliśmy przejazdem przed Świętem Łososia i Troci w Białogardzie.

Byłem w namiocie, ale są też tam domki kempingowe.

Wtedy łowiłem na spławik i (mało) spinningiem z brzegu, trafiały się okonki i szczupaczki.

Można tam wynająć łódkę.

Dzierżawca praktykuje połowy siecią, jak nic nie złapiesz to sobie kupisz.

:D

Posted

Z tego co wyczytałem z niedostępnej jak narazie strony można na wyspach rozbić namiot. Jeszcze jakbyś wziął własny środek pływający to wg mnie super sprawa. Sam się zastanawiam co w te wakacje robić i własnie myslalem o Nadarzycach i namiocie. W bazie wędkarskiej można się zaopatrzyć w najpotrzebniejsze rzeczy i naładować aku lub komórkę. Parking także jest ale nie wiem jak z bezpieczeństwem.

Wiem tyle co przeczytalem na stronce. O bliższe informacje wal na priv do ludzi którzy byli na zlotach w Nadarzycach ze stronki m.pl czy chociażby phalacrocoraxa który napisał przynajmniej dwa arty na stronce na temat tego zbiornika.

Pozdr.

Salmo

Posted

To funkcjonuje też pod nazwą Zalewy Nadarzyckie.

Jest jeszcze Piława poniżej zapory, wygląda na pstrągową!