andipandi Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Witam wszystkichMam prośbę w maju wybieram się na szkiery i mam zamiar pierwszy raz w życiu łowić na jerki czy ktoś może mi udzielić kilku podstawowych informacji?
Friko Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Witaj na forum proponuję zacząć od lektury artykułów na stronie głównej - mamy kilka starszych, ale jak najbardziej aktualnych artykułów o jerkowaniu. Polecam również artykuły-relacje z wypraw na szkiery, z nich również można wiele się nauczyć. No i, last but not least, przeszukanie forum. Był np. obszerny wątek pt. Poradnik wędkarza szkierowego. Myślę z tych źródeł uzbiera się duża ilość informacji i to nie tylko podstawowych Pozdrawiam
pitt Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 witaj na stronie jerkbait.pl na poczatek polecam dokladnie to samo co friko ... na stronie glownej jest kilka dobrych artykulow o jerkowaniu i kilka dobrych artykulow o lowieniu w szwecji plus wspomniany przez pawla watek o lowieniu na szkierach, ta lektura powinna, zaspokoic w duzej mierze twoja ciekawosc lub zawezic i sprecyzowac obszar twoich kolejnych pytan
Recommended Posts