nazgulex Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Witam. Planuję zakup łódki na rzekę Wisłę odcinek Bydgoszcz-Toruń.Łodka miałaby być dla 4-5 osób - łowienie 2 osób z łodki, a 4-5 osób - dopłynięcie na łowisko. Zależy mi aby w 2 osoby można łódke zapakować na wózek - łódka przechowywana u Rodziny ok. 400-500 metrów od rzeki. W tej okolicy musiałbym spać w łódce aby pozostała moja na dłużej niż tydzień . Chciałbym dokupić również silnik spalinowy do niej - jaki byłby do tej łódki otymalny? Zazwyczaj płyniemy w 3 osoby. Niech chodzi mi o to aby wchodziła w slizg, tylko aby płyneła szybciej niz na wiosła. Na ryby wybieramy się na ogół tylko w soboty i niedziele od maja do września. zastanawiałem sie nad następującymi łódkami: http://lodki.maister.pl/ łodki AGA i MONIKA Proszę o pomoc Pozdrawiam Mirek
ANTONY Posted September 23, 2018 Posted September 23, 2018 Jaką proponujecie łódkę do trolowania i spinignu na kujawsko pomorskim odcinku Wisły?Ćwierć wieku łowię z brzegu i pomyślałem że dość.A może ponton z kilem?
Recommended Posts