Friko Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Panowie, przechodzimy powoli do konkretów, czyli wyboru w drodze głosowania poropozycji dotyczących naszego kwietniowego spotkania, które padłu tu: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=8568& ;amp ;amp ;amp ;amp ;amp ;amp ;start=0& PROPOZYCJA NR 1, 22/04 (środa), 17:00, Spójniaa) parking przed sklepem WMH (Spójnia) w środę 22.04c) godzina 17:00 (dla tych co zdążą, 17:15 ci co przybędą rozchodzą się nad wodę) oraz 19:30 (zbiórka po zakończeniu łowienia, obowiązkowa że tak powiem; zachód słońca jest o 19:00)d) 19:45 przenosimy się spod WMH do Rury lub Tawerny (w zależności od ilości osó, żeby usiąść na godzinkę-dwie przy jakimś kufelku i pogadać PROPOZYCJA NR 2, 25/04 (sobota), 16:00, Gassya) Gassy lub wiocha nieco wyżej 25 kwietnia; c) godzina 16:00 spotkanie, wcześniej kleniki d) ognisko i może naszych bolenarzy da się poprosić (poprosić pewnie się da ) o kilka słów przed sezonem Bardzo proszę osoby zaintereowane spotkaniem o wpisywanie się z głosami za propozycja nr 1 lub propozycja nr 2Szczegóły dot. propozycji znajdują się w zamkniętym wątku do którego link podałem na górze. Pozdrawiam
Krzysiex Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Moj glos na Spójnie. 25 kwietnia prawdopodobnie nie mógł bym się pojawić, a chętnie poznałbym ludzi z jerkbait w realu:(
Kubson Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Qrcze, gdyby wszystkie głosowania przebiegały z taką zgodnością nie byłoby problemów na naszym nędznym ziemskim padole PozdrawiamKuba
domin Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Witam, chętnie bym Was poznał. Jeśli uda mi się dotrzeć to też jestem za Spójnią
Friko Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 stosunkiem głosów 15:0 wygrała propozycja nr 1, czyli Spójnia. Myślę że wątek o głosowaniu można już zamknąć. Ogłoszenie o spotkaniu przykleję w nowym wątku. Zakładam że osoby które głosowały, mogę od razu wpisać jako tych którzy zgłosili swój udział Pozdrawiam i dziękuję za głosy.
Recommended Posts