remek Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Cześć,Pierwsza edycja Zimowego Kropka Drawy miała miejsce w ubiegłym roku. Atmosfera spotkania, miejsce oraz sama woda na uczestnikach wyprawy wywarła tak duże wrażenie, że stwierdziliśmy iż chętnie ujrzymy Zimowego Kropka Drawy wpisanego na stałe w nasze kalendarze. Tak oto powstał plan by na początku roku 2009 spotkać się ponownie na nieco już poznanej wodzie w Drawieńskim Parku Narodowym. Zapraszamy do relacji ze zlotu jerkbait.pl - Zimowy Kropek Drawy - 2009. PozdrawiamRemek
bogdan333 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Witamsuper spotkanie,super woda widziałem tam na fotce shimano sephie i mam pytanko jak to chodzi
mifek Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 chodzi tak ze mało reki nie urwie... znikome opory. rzuca sie fajnie. ale maszynka jest bujo wiec proponuje jego o wrazenia jako wlasciciela zapytac
mifek Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 danielu wszystko wskazuje na to ze jeszcze jedno sotkanie bedzie mialo miejsce jeszcze w tym roku... pod koniec sezonu kropkowego. o prawda maja wtedy miejsce splywy kajakowe ale dzien jest dlugi i odpowiednio zaplanowana strategia pozwala swobodnie polowic i klexow jak smoki pomeczyc... choc ja do tej pory na razie skupiam sie na ich ogladaniu. moze muchowka bedzie lepszym rozwiazaniem
hlehle Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 danielu wszystko wskazuje na to ze jeszcze jedno sotkanie bedzie mialo miejsce jeszcze w tym roku... pod koniec sezonu kropkowego. o prawda maja wtedy miejsce splywy kajakowe ale dzien jest dlugi i odpowiednio zaplanowana strategia pozwala swobodnie polowic i klexow jak smoki pomeczyc... choc ja do tej pory na razie skupiam sie na ich ogladaniu. moze muchowka bedzie lepszym rozwiazaniem Hmm brzmi ciekawie Może będzie okazja ozdobić trochę drzew moimi muchami
Friko Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 no, wygląda na to że sympatyczne mieliście spotkanko i dobrze że powstała z niego relacja, w końcu
jerry hzs Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Dzieki Mifek ...bardzo przyjemnie sie oglada i czyta ...przesliczna ta Drawa images/smiley_icons/icon_redface.gif
brzoza Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Drawa to piękna rzeka niestety strasznie skłusowana. Znam ludzi, którzy brali udział w zarybieniach i odłowach kontrolnych łososia oraz jesiotra i według nich ta rzeka jest prawie pusta.Szkoda, bo widoki są przednie.
Sławek Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Tak oglądam te zdjęcia i... z jaką chęcią bym pomoczył swoje przynęty w tej wodzie
mifek Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 spoko slawek spoko. nawet gdy Ciebie nie ma nad Drawa to Twoje przynety i tak w niej pływaja
Sławek Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Chyba nieopatrznie pominąłem podmiot JA , ale i z tego co jest się cieszę
Recommended Posts