fishbartek1 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 witam czy ktoś z was próbował swoich sił u naszych sasiadów w połowie pstrąga? może macie jakies namiary na dobre łowiska w Czechach chetnie bym sie wybrał nie interesują mnie odcinki muchowe pozdrawiam Bartek
Mateusz Baran Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Może ktoś ma też doświadczenie ze zdobyciem niezbędnych papierów? Ryb tam zdecydowanie więcej, wystarczy stanąć na byle mostku aby pooglądać sobie piękne kropkowane 40-taki.
OloPe Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Już dawno pytałem o wędkowanie w Czechach lub na Słowacji. Ale chyba nikt z użytkowników portalu nie posiada informacji, albo nie chce się podzielić.
casso Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 znalazłem cosik takiego, dotyczy zachodnioczeskiego okręgu, wesja english http://www.crsplzen.cz/english.html
Kuba Standera Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Próbójcie na FF, tam jest chyba grupa ludzi którzy jeżdżą do Czech.
dariusz Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Wejdź na tą strone, znajdziesz tu pare informacji. www.czechflyfishing.cz
Recommended Posts