Marcin Goralewski Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 hej, Z jakich korzystacie termometrów? Wystarczy taki do akwarium? Znalazłem coś takiego Rugged Stream Thermometer na http://www.flyhouse.pl/index.php?go=html/list_show&list= gadzety Co Wy na to?
Tommek Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Ja na twoim miejscu wydałbym 2zł i kupił termometr akwariowy
Marcin Goralewski Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2009 ten jest przywiązywany do linki i chlup do wody... I jaki ładny... A Ty jak będziesz mierzył temperaturę na tej profesjonalnej wyprawie!
Marcin Goralewski Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2009 lepiej rękę, po szczupłego
hlehle Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Wystarczy nam ten w sondzie, bo i tak trzeba będzie pływac i kombinować, a temperatury albo coś wskarzą albo nie ...
Salmo_Salar Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Dla mnie szczyt, kupować specjalny wędkarski termometr. Iść do sklepu i coś taniego kupić i spokojnie wystarcza a z umocowaniem do linki można pokombinować. Wiosną może się przydać ale potem to już dupa blada. Pozdr. Salmo
Rekomendowane odpowiedzi