Marcin Goralewski Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 hej, Z jakich korzystacie termometrów? Wystarczy taki do akwarium? Znalazłem coś takiego Rugged Stream Thermometer na http://www.flyhouse.pl/index.php?go=html/list_show&list= gadzety Co Wy na to?
Tommek Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Ja na twoim miejscu wydałbym 2zł i kupił termometr akwariowy
Marcin Goralewski Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 ten jest przywiązywany do linki i chlup do wody... I jaki ładny... A Ty jak będziesz mierzył temperaturę na tej profesjonalnej wyprawie!
hlehle Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Wystarczy nam ten w sondzie, bo i tak trzeba będzie pływac i kombinować, a temperatury albo coś wskarzą albo nie ...
Salmo_Salar Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Dla mnie szczyt, kupować specjalny wędkarski termometr. Iść do sklepu i coś taniego kupić i spokojnie wystarcza a z umocowaniem do linki można pokombinować. Wiosną może się przydać ale potem to już dupa blada. Pozdr. Salmo
Recommended Posts