Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jedziemy w 18 osób na małe (200 -300 ha) jeziora jak będzie się czym chwalić to napisze(my) jak nie będzie się czym chwalić to sami przeczytacie ;) :lol: :lol:

start środa

Opublikowano
No to udanej wyprawy obfitującej w okazy!Szkoda że nie mogę być z wami,to może być ciekawy wyjazd B) Kolejnego poprawienia życiowych rekordów,czekamy na dużą(ostatecznie choć małą :angry: )relację jak było.
Opublikowano
FISH, spoko, my przedstawimy relację z pstrągów w Szwecji i łososi w Norwegii:) I mam nadzieję, że wszystkim szczęki opadną B)
Opublikowano
Jestem spokojny,odliczam dni i coraz bardziej myślę o wyjeździe :mellow:.Jadę dla przestrzeni,gór,morza i to jest pewne.Ryby będą tylko dodatkiem i pretekstem do wyjazdu.Ale to nie nasz wątek i nie róbmy OT.Polowanie na metrowe szczupaki ma swój urok i zazdroszczę tego już tradycyjnego,corocznego wyjazdu.Tak więc powodzenia w łowach,czekamy na szybką relację.
Opublikowano

Czy mam się spodziewać wysypu relacji na j.pl. Poproszę na moją skrzynkę emailową - chętnie opublikuję.

Pozdrawiam

Remek

Opublikowano
Każdy znajdzie jakąś wymówkę :D a ja czekam na prace forumowiczów i czekam, czekam .... no i jakoś doczekać się nie mogę.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

szczupaki 100 cm - 1 szt.

90-tek 6 szt.

razem około 250 szt / 18 luda

okoń 42 cm i pierwszy raz koledzy złowili sandacze