Skocz do zawartości

Warszawskie spotkanie jerkbait.pl - maj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drodzy Forumowicze,

tak się złożyło z przyczyn zawodowych, rodzinnych - niestety - że żaden z członków redakcji nie może podjąć się w maju organizacji comiesięcznego spotkania forumowiczów z Warszawy i okolic (zgodnie z naszym kalendarzem powinno wypadać w trzecią srode miesiąca, czyli 20 maja) - przepraszamy!

Myślę jednak, że nic nie stoi na przeszkodzie, żebyście kontunuowali bez nas :mellow: w końcu od kilku miesięcy na naszych spotkaniach wyrobiło się grono stałych bywalców - więc może ktoś się podejmie oddolnej inicjatywy :D

Przy okazji, namawiam do tego forumowiczów z innych miast. Ze statystyk wynika, że mamy skupiska forumowiczów we Wrocławiu, Poznaniu, ok. Zielonej Góry - myślę że spotkanie się w realu, napisanie o tym kilka słów na forum - byłoby fajną sprawą.

Pozdrawiam

Opublikowano

Gorąco popieram inicjatywę i chętnie poznam chłopaków z Wrocławia, jako że tu od niedawna mieszkam. Za organizację się nie biorę, ale wspólny wypad nad Odrę - super sprawa.

Może mi ktoś wreszcie przybliży fajne miejsca na Odrze :D:D

Opublikowano

Może mi ktoś wreszcie przybliży fajne miejsca na Odrze :D:D

Spróbuj zorganizować, a chetni się znajdą. Później jako organizator ... będzie łatwiej wypytać o fajne miejsca na Odrze. :D