jacavip Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 WITAM,JAKO ZE W TYM ROKU CHCIALBYM ZACZAC SWOJA PRZYGODE Z LOWIENIEM BOLENI PROSILBYM O KILKA RAD I WSKAZOWEK ODNOSNIE SPRZETU (JAK POWINIEN WYGLADAC CALY ZESTAW), PRZYNET ORAZ METOD ICH PROWADZENIA.POZDRAWIAM,JACAVIP
pirania74 Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Witaj, Na stronie głównej j.pl jest kilkanaście artykułów poświęconych tej rybie Miłej lektury
Gumofilc Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Na poczatku musze zwrocic uwage, ze pisanie duzymi literami jest przyjmowane jako krzyk. A na poczatek probowales przejrzec zasoby forum? Niejeden stary wyjadacz łamie sobie glowe nad tymi pytaniami, ktore zadales. I wydaje mi sie, ze mozna by napisac na ten temat opasłą ksiazke...a w kazdym roku jest dopisywany nowy rozdzial... Takze proponuje poczytac i zadac bardziej szcegolowe pytanie... Gumo
LASSOjbait Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 A ja poproszę o informację JAK ŁOWI SIĘ RYBY? Na jaki sprzęt? Gdzie? W miarę możliwości wszystko proszę napisać! heh sorki, nie mogłem sie powstrzymać. A tak serio @jacavip, to wiesz... ja też dopiero poznaję bolkowe tajemnice, ale w tym celu szukam, czytam, rozmawiam z kim się da, wyciągam wnioski, a przede wszystkim bywam nad wodą. Pozdrawiam. Na tym forum jest sporo informacji. Wczytaj się. Opłaci Ci się na pewno :D
remek Opublikowano 8 Maja 2009 Opublikowano 8 Maja 2009 Panowie nie bądźcie bezlitośni. Zapodam jedną lekturkę w której bardzo dużo napisano o łowieniu boleni. Miłego czytania: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=6557& ;prevloaded=1&&start= Dodatkowo poczytaj ten artykuł: http://www.jerkbait.pl/?p=205 PozdrawiamRemek
Rekomendowane odpowiedzi