patu Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Witam.Wiem, że wątek był zapewne już wałkowany niejednokrotnie, ale....Mam zamiar zakupić za wielka wodą Sustaina 4000FE, i który ze znanych sklepów/sprzedawców polecilibyście, tak aby wyszło jak najtaniej i bezproblemowo ... I ... Będę wdzięczny za wszystkie podpowiedzi i sugestie...Pozdrawiam
hasior Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 etam szukasz sklepów a ebay nie lepszy?nie wiem jak z trwałoscia tego rilka bo on japansky juz nie jest
patu Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Opublikowano 10 Maja 2009 ...chodzi mi również o sprawdzonych sprzedawców z e-baya... To mi @hasior zabiłeś ćwieka, myślałem że on jest Dżapański
hasior Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 no malezjansky jest,ale ponoć rybom to nieprzeszkadza <_< lepej poszukaj sustaina FB to taki sam jak twoj TP F ino złoty kolotem jeste teraz taki lekko uzywany
hasior Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 pozostają TP japansky market, tylko jak juz widać cena prawie 2X co sustain <_<
Tomek_N Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Patryk, napisz mi priva to cos znajdziemy.Troche juz zamawialem z zagranicy i mam znajomych ktorzy zamawiaja jeszcze wiecej odemnie! PozdrawiamTomek
Rekomendowane odpowiedzi