alexan85 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Szanowni KoledzyZwracam się do Was z prośbą o poświęcenie kilku minut na wypełnienie poniższej ankiety. Jest ona całkowicie anonimowa, a wyniki zebrane za jej pośrednictwem posłużą mi jako pomoc w pisaniu pracy magisterskiej na powyższy temat. W niektórych pytaniach możliwe jest zaznaczenie więcej niż jednej odpowiedzi. Dziękuję za rzetelne odpowiedzi i poświęcony czas.Ankieta znajduje się w załaczonym linku! http://www.ankietka.pl/ankieta/25794/wedkarstwo-jako-forma-t urystyki-kwalifikowanej.html
Kamil Z. Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 a i ja pomogłem ciekawy temat...może też sobie coś takiego wybiorę za te 3 lata? <_<
domin Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Proszę bardzo Też pisałem pracę mgr na temat związany z turystyką (camping i caravanig)ale to było parę lat temu. Gdybym miał teraz wybierać to wybrałbym powiązanie turystyki z wędkarstwem Ale to już było i nie wróci więcej ... Życzę wypaśnej pracy mgr i obrony na 5.
Monk Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Proszę bardzo Też pisałem pracę mgr na temat związany z turystyką (camping i caravanig)ale to było parę lat temu. Gdybym miał teraz wybierać to wybrałbym powiązanie turystyki z wędkarstwem Ja piszę koledze właśnie pracę pt.Ocena stanu i perspektywy rozwoju turystyki wędkarskiej w Polsce i innych krajach europejskich. Jakby ktoś miał jakieś ciekawe materiały to priv plz;) Połamania alexan85!
Jarek Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Wypełnione:) Szkoda, że ja nie będę mógł wybrać takiego tematu...Chyba, że system inf. zarządzania łowiskiem komercyjnym:D
Grzecho Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Wypełniłem.Ech ja swoją pracę musiałem pisać z totalnie nudnej tematyki, a tu proszę o wędkarstwie pzdr i życzę powodzeniaGrzecho
alexan85 Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Bardzo Wszystkim Dziękuję za pomoc w wypełnieniu ankiety:)Uzyskałem już wystarczającą ilość wypełnień, tak więc zamykam ją i biorę się za jej analizęJeszcze raz Serdeczne dzięki i życzę Wam połamania kija, na rybach życia:)pozdrawiam:)
Recommended Posts