Skocz do zawartości

Praca magisterska z wędkarstwa:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szanowni Koledzy

Zwracam się do Was z prośbą o poświęcenie kilku minut na wypełnienie poniższej ankiety. Jest ona całkowicie anonimowa, a wyniki zebrane za jej pośrednictwem posłużą mi jako pomoc w pisaniu pracy magisterskiej na powyższy temat. W niektórych pytaniach możliwe jest zaznaczenie więcej niż jednej odpowiedzi. Dziękuję za rzetelne odpowiedzi i poświęcony czas.

Ankieta znajduje się w załaczonym linku!

http://www.ankietka.pl/ankieta/25794/wedkarstwo-jako-forma-t urystyki-kwalifikowanej.html

Opublikowano

Proszę bardzo :D

Też pisałem pracę mgr na temat związany z turystyką (camping i caravanig)ale to było parę lat temu. Gdybym miał teraz wybierać to wybrałbym powiązanie turystyki z wędkarstwem :mellow:

Ale to już było

i nie wróci więcej ...

Życzę wypaśnej pracy mgr i obrony na 5.

Opublikowano

Proszę bardzo :D

Też pisałem pracę mgr na temat związany z turystyką (camping i caravanig)ale to było parę lat temu. Gdybym miał teraz wybierać to wybrałbym powiązanie turystyki z wędkarstwem :mellow:

Ja piszę koledze właśnie pracę pt.Ocena stanu i perspektywy rozwoju turystyki wędkarskiej w Polsce i innych krajach europejskich. Jakby ktoś miał jakieś ciekawe materiały to priv plz;)

Połamania alexan85!

Opublikowano

Wypełnione:) Szkoda, że ja nie będę mógł wybrać takiego tematu...:D

Chyba, że system inf. zarządzania łowiskiem komercyjnym:D

Opublikowano

Wypełniłem.

Ech ja swoją pracę musiałem pisać z totalnie nudnej tematyki, a tu proszę o wędkarstwie :mellow:

pzdr i życzę powodzenia

Grzecho

Opublikowano

Bardzo Wszystkim Dziękuję za pomoc w wypełnieniu ankiety:)

Uzyskałem już wystarczającą ilość wypełnień, tak więc zamykam ją i biorę się za jej analizę:)

Jeszcze raz Serdeczne dzięki i życzę Wam połamania kija, na rybach życia:)

pozdrawiam:)