alexan85 Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 Szanowni KoledzyZwracam się do Was z prośbą o poświęcenie kilku minut na wypełnienie poniższej ankiety. Jest ona całkowicie anonimowa, a wyniki zebrane za jej pośrednictwem posłużą mi jako pomoc w pisaniu pracy magisterskiej na powyższy temat. W niektórych pytaniach możliwe jest zaznaczenie więcej niż jednej odpowiedzi. Dziękuję za rzetelne odpowiedzi i poświęcony czas.Ankieta znajduje się w załaczonym linku! http://www.ankietka.pl/ankieta/25794/wedkarstwo-jako-forma-t urystyki-kwalifikowanej.html
szewer Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 Z linkiem jest coś nie tak, chyba coś przekręciłeś
alexan85 Opublikowano 21 Maja 2009 Autor Opublikowano 21 Maja 2009 juz poprawiłem:) dzięki za info:)pozdrawiam
Kamil Z. Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 a i ja pomogłem ciekawy temat...może też sobie coś takiego wybiorę za te 3 lata? <_<
domin Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 Proszę bardzo Też pisałem pracę mgr na temat związany z turystyką (camping i caravanig)ale to było parę lat temu. Gdybym miał teraz wybierać to wybrałbym powiązanie turystyki z wędkarstwem Ale to już było i nie wróci więcej ... Życzę wypaśnej pracy mgr i obrony na 5.
Monk Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 Proszę bardzo Też pisałem pracę mgr na temat związany z turystyką (camping i caravanig)ale to było parę lat temu. Gdybym miał teraz wybierać to wybrałbym powiązanie turystyki z wędkarstwem Ja piszę koledze właśnie pracę pt.Ocena stanu i perspektywy rozwoju turystyki wędkarskiej w Polsce i innych krajach europejskich. Jakby ktoś miał jakieś ciekawe materiały to priv plz;) Połamania alexan85!
Jarek Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 Wypełnione:) Szkoda, że ja nie będę mógł wybrać takiego tematu...Chyba, że system inf. zarządzania łowiskiem komercyjnym:D
Grzecho Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 Wypełniłem.Ech ja swoją pracę musiałem pisać z totalnie nudnej tematyki, a tu proszę o wędkarstwie pzdr i życzę powodzeniaGrzecho
Kostek Kleń Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 Wypełniłem i życzę powodzenia w obronie
alexan85 Opublikowano 23 Maja 2009 Autor Opublikowano 23 Maja 2009 Bardzo Wszystkim Dziękuję za pomoc w wypełnieniu ankiety:)Uzyskałem już wystarczającą ilość wypełnień, tak więc zamykam ją i biorę się za jej analizęJeszcze raz Serdeczne dzięki i życzę Wam połamania kija, na rybach życia:)pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi