Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam :(

dzisiaj urwałem mojego ulubionego jerka, był ręcznie robiony z balsy podajże w ciekawym ubarwieniu, kształt sliderka około 7,5cm, tonący, paski, brokat, lusterkujący w opadzie itd...

Poszukuje i zapłace ile trzeba będzie osobie, która zgłosi sie do mnie z chęcia zrobienia dla mnie zastępcy... wiecej szczegółow na priva... był mi bliski, jego praca była świetna, chodził tylko i wyłącznie na boku skręcają do 90stopni, tylko prawo lewo...

czekam :unsure:

dodano: zdjęcie

PS. na zdjęciu jego brat, jedyne co w nim zmieniłem to oko, nalepiłem oczko 3D...może ktoś pozna swoją robote...Kupiłem od tego człowieka chyba 8jerków i 3 łomżyńskie bezsterowce. Na allegro nazywa się jjura, obecnie konto zablokowane, ostatnie komentarze moje na jego koncie :D chyba wszystko co pamiętam, aha, kupiłem je w sierpniu tamtego roku, tytuł aukcji brzmiał coś typu: Silder ( z błędem było ) Jeszcze może coś o mojej zgubie...wzór był bardzo ciekawy, ciałko jasnozielone z ciemnozielona krateczką, czerowono-wiśniowe paski z brokatem chyba, ciemny wręcz czarny grzbiet też z brokatem... brzuszek nie pamiętam :unsure: fajnie jakby odezwał się człowiek, który je robi...jak nie to osoba chętna na wyzwanie mile widziana :D

post-1130-1348914347,0629_thumb.jpg

Posted
Po kilku dniowych poszukiwaniach udało mi sie zdobyć numer telefonu do tego Pana... za tydzień będzie w Polsce to się okaże czy ma coś dla mnie :lol: