Skocz do zawartości

Nowe kolory salmo slidera ;]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam chcial bym poinformowac o nowych kolorach salmo slidera takich jak: ABL,CYP,HGS,HSH,PE.. łowił juz ktos na te kolory i jak rezultaty?? :huh: ;)
Opublikowano

Dla mnie to tylko pozyskanie kilku kolejnych złotówek od tych samych wędkarzy-pasjonatów :lol: Powiem tyle, że warto je mieć w swojej kolekcji bo ładnie wyglądają :mellow:

Wg mnie nie potrzebne są te kolory :unsure:

Pozdr.

Salmo

Opublikowano

Lapalem na PE i bez rewelacji. Ten sam kolor tylko z czerwonym brzuchem w pajku to jest magnes po prostu.

W ogole uwazam ze Slider to bardziej legenda niz jakas ultra skuteczna przyneta.

Opublikowano
Nie powiem ale wszystkie mi się podobają a szczególnie też właśnie srebro z czarnym :D jednego można mieć ale jak się okaże, że nie pracuje lewo prawo tylko ukos góra dół to się zastrzelę chyba...
Opublikowano
Opalizująca folia holograficzna ?? Takie zdziwione oko jeszcze :lol: martwi mnie tylko czy wersja ta będzie na SD 7cm...
Opublikowano

Nie zastałem jeszcze sytuacji nad wodą, żeby tęczowe rozbłyski typu HOLO, sprawdziły się specjalnie dobrze wobec podobnych przynęt bez blink'ów.

Jak Wasze doświadczenia w tej materii??

Prawdziwy szczupak w kształcie slidera, czy slider w kolorze szczupaka?

Nie zaprzeczę, że być może łowne, ale wygląda to dla mnie dość komicznie..

Pozdrawiam

Grzesiek

Opublikowano

Witam wszystkich,

Tak pojawiły się holograficzne Slidery, jak i inne nowości Salmo.

Holograficzne wzory są z folii holograficznej, ale po hotstampingu, gdzie uzyskany jest wzór łuski.

Na razie Holo jednak tylko w SD10 ze Sliderów.

Fakt 5-tki i 6-tki będą wkrótce ale bez holografi na chwilę obecną.

Na rynek poszły też inne nowości: Hornety MO (Motor Oil), Minnowy w nowych kolorach: M (Minnow) - dostępny w rozmiarach 5 i 6, RBT (Rainbow Trout) i RD (Real Dace) - dostępne we wszystkich rozmiarach.

Pozatym nowe Frisky w rozmiarze 5 cm w obu wersjach i nowe Executory 9 i 12cm w wersji SR.

Dodatkowo Slim w kolorze TB (Tobais) i mniejszy brat 10cm.

Pozdrawiam wszystkich

Krzysiek