pafek Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 Witam, może ktoś zna autora tego wyrobu :http://img58.imageshack.us/img58/2769/naklenia08vd9.jpg ?
Dejv Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 Skąd wziąłeś foto? Pytam z ciekawości bo zrobiłem je kilka lat temu? Woblery są z Bieszczad. Nick IWA na alergii.Sprzedałem bo nie spełniły moich oczekiwań tzn. oczekiwań ryb.Pozdrawiam!
remek Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 Jeśli to Iwa to u nas na forum też ją znajdziesz -> iwa643
pafek Opublikowano 31 Maja 2009 Autor Opublikowano 31 Maja 2009 Prawdopodobnie kilka lat temu zapisałem na dysk z allegro, potem wrzuciłem na jakiś host, ostatnio przeglądałem zasoby hosta i trafiłem na zdjęcie I wszystko się wyjaśniło, nawet osoba która wykonała zdjęcie jest na j.pl Dzięki Ps. Woblerki wyglądają bardzo bardzo, dlatego mnie zainteresowały, szczególnie te cierniczki.
Dejv Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 Czołem!cierniczki zamówiłem pod pstrąga. Znam rzekę gdzie kabanki zjadają 3-4 cm cierniczki. Kilka ryb złowiłem na ten model. Problem polegał na tym, że pracowały na żyłce 0,16. Na grubszej stawały. Niestety na moim ciurku dopiero 0,25 pozwala na udany hol.
Rekomendowane odpowiedzi