Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli chodzi o nowości z katalogu 2006 to niektóre powinny już być dostępne w sklepach, natomiast pełna oferta 2006 powinna się pojawić na sklepowych półkach do końca stycznia.

Czy chodziło o jakieś konkretne modele?

Pozdrawiam,

Opublikowano
no tak jak zwykle napisałem pytanie a nie wyjaśniłem dokładnie ocb :lol: oczywiście chodzi mi o masa i turbo jacka juniora i friskiego :unsure:
Opublikowano

Jeśli chodzi o Frisky to nie powinno być problemu. MM Jr i TJ Jr to inna sprawa. Podejrzewam, że sklepikarze mogą się bać takich dziwnych przynęt i trzeba będzie składać indywidualne zamówienia.. No ale życie zweryfikuje moje przypuszczenia.

Pozdrawiam

Opublikowano

@Adasio, w Bassie na pewno będą. Myślę, że w jerku też tak więc generalnie nie powinieneś się obawiać. Moim zdaniem pierwsze dostepne egzemplarze będą po targach. Zresztą co roku tak było. W zeszłym co prawda w miesiąc po ale ... przed sezonem nie można było nażekać.

Pozdrawiam

Remek

Opublikowano

Mysle, ze sklepikarze, zwlaszcza w mniejszych sklepach, z malym obrotem, z pewnoscia nie beda brali tych przynet.

Korzystajac z okazji chcialbym zapytac, jak wyglada sprawa z glebokochodzacym woblerem (mial byc taki co dziala ponizej 10m)?

Mysle, ze taka przyneta akurat w polskie realia niezle by sie wstrzelila (a prawdopodobnie i nie tylko), zaryzykowalbym stwierdzenie, ze lepiej niz przynety, jakie zostaly wyzej wymienione...

Gumo

Opublikowano

Prace nad tym woblerem ciągle trwają. Było już wiele prototypów, ale nie spełniały one naszych wynagań. Chcemy zrobić coś naprawdę wyjątkowego więc myślę, że jeszcze trochę przyjdzie nam poczekać.

Oczywiście na pewno dowiecie się o przełomie w tej sprawie.

Pozdrawiam,

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
byłem dziś w Bassie i jest sporo ciekawych rzeczy jest MM junior,turbo jack junior,fatso 10 crank,friskie,łamany pike 13(kolor real pike jest po prostu cudowny)
  • 3 lata później...
Opublikowano

witam

slyszałem o takich nowosciach jak

executor 12 i 9 cm, hornety w kolorze gold oraz slim w wersji 10 cm i paru innych ciekawych rzeczy ktoś coś wie na ten temat ?

Opublikowano

Nie jest tajemnicą, że w pewnych łowiskach i okresach, Slider bije na głowę wszystkie gumy i koguty stosowane powszechnie przy łowieniu sandaczy

;) :mellow: :lol: :lol: :lol: B)

Opublikowano
Mnie bardzo cieszy powrot koloru minnow w modelu Minnow ...mimo ze delikatnie zmieniony . Sa tylko na razie dlugosci 5 i 6 ...ja chce 7 !!! . Sadze ze kolor motoroil byl by tez bardzo dobrym kolorem wsrod innych kolorow Minnowow .
Opublikowano

Hornecik MO ma u mnie 5 gwiazdek :mellow:

MO ist OK ale wolałbym golda

Niestety zszedł z taśmy dawno temu :( . Podobno niechodliwy był :angry: .

a ja bym wolal SR-a w dowolnym kolorze ... albo roacha w kolorze ... tez dowolnym ... :unsure:

• Like 1
Opublikowano

Hornety Goldy niekiedy się trafiają na aukcji albo gdzieś w sklepach leża pokryte kurzem :mellow: jak tak trafiłem właśnie stare hornety z małymi sterami oraz starego butchera z czerwonym grzbietem, kolor taki jakiego szuka Jerzy_hzs :mellow:

Ciekawe tylko kiedy i czy wogóle pojawią się nowe kolory slidera ale w rozmiarze 7cm... ten HGS bardzo mi się podoba...

Opublikowano

Witam!

Do tej pory używałem mniejszych hornetów.Jakie są wasze doświadczenia z największymi hornetami?Mam okazję kupić parę nowych bardzo tanio.

Pozdrawiam!

Bywało różnie. Zależnie od wody. Ale, np. w 2007, piątka nieźle sprawdzała się w trollingu, na zb. Mietkowskim.

Biły w niego spore okonie i......bolenie. Szczególnie w kolorek dace