adam1277 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Tak jak w temacie szukam 3 chętnych osbów z okolic warszawy na wypad do mietkowa,oczywiście cel sandacz.Koszty z jakim trzeba by się liczyć to 100zł na benzyne,na głowę.Spanie,myślałem o przystani u francuza koszt to 60 zł za pokój dwuosobowy,czyli 30 zł na głowę za dobę,czyli 3dni x30zł+90złMyślę że cały wypad nie przekroczy 230zł+oczywiście jedzenie.
didiunik Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Koledzy szkoda taki szmat drogi jechać <_<
Kamil Z. Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Koledzy szkoda taki szmat drogi jechać <_< Tiaaaaa
adam1277 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2009 Koledzy szkoda taki szmat drogi jechać <_< dlaczego?
didiunik Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Oczywiście żart , zapraszam Sandacze biorą tak że warto. PS.Szkoda mi mojej wodyDanek
adam1277 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2009 Oczywiście żart , zapraszam Sandacze biorą tak że warto. PS.Szkoda mi mojej wodyDanek nic się nie martw złapiemy i wypuścimy chyba że ktoś głodny będize <_<
didiunik Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zapraszam w takim razie głodnych na grila bo będę łowił w piątek a w sobotę mamy tam Miszczostwa Okręgu.Możliwe że i w czwartek z familją tam zawitamPozdrawiam i życzę połamania( na kolanie )Danek
Rekomendowane odpowiedzi