remek Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Panie, Panowie,Od pewnego czasu chodzi za mną chęć zorganizowania spotkania nad Wartą. Mieliśmy już Odrę, dwa razy Bug więc czas na inną rzekę. Jaki jest cel tego maila? Otóż chciałbym się zorientować, kto byłby chętny na takie spotkanie oraz kto mógłby dla nas je zorganizować. Chętni proszę o wpisywanie się w niniejszym wątku. Termin? Może wrzesień? Myślę, że rybą nadal mógłby być boleń. Chętni do organizacji - wybór miejscówki, opieka podczas spotkania (omówienie odcinka, pomoc uczestnikom zlotu, przewodnictwo), organizacja ogniska itd. PozdrawiamRemek
Kubson Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Jestem chętny, takie spotkanie byłoby na pewno ciekawe, tym bardziej że Warta to piękna rzeka.Co do terminu - Wrzesień jest w porządku.Niestety nad tą rzeką byłem raz, w górę od Śremu, za Boleniem nie chodziłem, ale szczupaków kilka trafiłem. W związku z powyższym jako organizator odpadam. PozdrawiamKuba PS: Koledzy z nad Warty, nie dajcie się prosić i długo namawiać
tofik Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 witam. chętnie przybędę na spotkanie i wraz z chłopakami z ART ROD- u podejmiemy się organizacji według punktów które wymienił @remek. pozdrawiam
remek Opublikowano 24 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2009 Super! Odezwę się na priva i wszystko uzgodnimy. Zatem poproszę o deklarację chętnych na takie spotkanie.
szpiegu Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 czemu by nie wstepnie tak ale co dalej to sie okaze
remek Opublikowano 24 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2009 czemu by nie wstepnie tak ale co dalej to sie okaze Chodzi mi dokładnie o wstępne zainteresowanie. Jestem ciekawy ile osób jest zainteresowanych.
Grzecho Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zdecydowanie popieram inicjatywę kolejnego zlotu boleniowego Termin wrześniowy mi odpowiada, więc wstępnie deklaruję swój udział. pzdrGrzecho
mirat Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 I ja chętnie spotkam nad Wartą. Mogę też pomóc w organizacji Tofikowi. PS. Tofik już od jakiegoś czasu myślał o zociku nad naszą Wartą.
domin Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Wstępnie i ja jestem zainteresowany ale co z tego wyjdzie to w chwili obecnej nie powiem
Friko Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 witam. chętnie przybędę na spotkanie i wraz z chłopakami z ART ROD- u podejmiemy się organizacji według punktów które wymienił @remek. pozdrawiam chłopaki, szacun Kolegów z Wielkopolski zawsze miło spotkać więc jeśli tylko dam radę - przyjadę. Pozdrawiam
rognis_oko Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Jak chłopaki z Art-Rod i Tofik dobiorą odpowiedni termin to nasza mała ekipa także się pojawi
remek Opublikowano 25 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2009 Cieszę się, że jest zainteresowanie. Poczekam jeszcze chwilę i podejmę ostateczną decyzję. PozdrawiamRemek
Flls Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Z miła chęcią się spotkam połowić i porozmawiać
tofik Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 wrzucę na zachętę ...70 cm Warcianego bolka
czaro73 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Witam.I ja chętnie spotkałm się z Wami nad wodą. Wrzesień jest jak najbardziej ok. Pozdr. Czaro73
Włóczykij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Jeśli tylko data spotkania wyklaruje się na tydzień przed miesiącem poprzedzającym zlot to będę.
BartekP Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Mieliśmy już Odrę, dwa razy Bug więc czas na inną rzekę. Była też Wisła Zgłaszam zainteresowanie Jeśli termin przypasuje to będę!
karuzo27 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 mi na ostatnim zlotowym Bugu tak się podobało ze napewno zawitałbym nad wartą wrzesień też jest dla mnie OK
WOBLER-W1 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Spotkanie nad Wartą , czemu nie . Jeszcze nie miałem przyjemności spotkać się z kolegami z Jerkbaita . Mam nadzieję , że rybka i humory dopiszą . Pozdrawiam Paweł B .
patronservice Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Witamna początek się pragnę poinformować,że jestem nowym użytkownikiem i zapalonym wędkarzem,stronkę odwiedzam od dłuższego czasu ale dopiero dziś się zalogowałem,chętnie bym na takie spotkanko się wybrał i was poznał myślę ,że wrzesień jest OK.Pozdrawiam Mariusz
remek Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2009 Widząc ile mamy wpisów, że przechodzę do konkretnych rozmów na temat organizacji naszego spotkania. Zatem zlot będzie ... dam niebawem informację kiedy, gdzie i jak
tofik Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Remku w takim razie czekam na priv dotyczący szczegółów spotkania.
Mariano Mariano Opublikowano 29 Czerwca 2009 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Bardzo chetnie dołacze do grona uczestników,bedzie to moj pierwszy zlot wiec czekam na wytyczne terminu i miejsca
OloPe Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 O ile nie będzie mi kolidował z terminem innej wyprawy - o ile ta też się odbędzie - to bardzo chętnie się wybiorę nad Wartę! Na pewno warto
Rekomendowane odpowiedzi