Skocz do zawartości

Jednodniowe spotkanie jerkbait.pl nad Wartą - poszukuję chętnych do organizacji i do zlotu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panie, Panowie,

Od pewnego czasu chodzi za mną chęć zorganizowania spotkania nad Wartą. Mieliśmy już Odrę, dwa razy Bug więc czas na inną rzekę. Jaki jest cel tego maila? Otóż chciałbym się zorientować, kto byłby chętny na takie spotkanie oraz kto mógłby dla nas je zorganizować.

Chętni proszę o wpisywanie się w niniejszym wątku. Termin? Może wrzesień? Myślę, że rybą nadal mógłby być boleń.

Chętni do organizacji - wybór miejscówki, opieka podczas spotkania (omówienie odcinka, pomoc uczestnikom zlotu, przewodnictwo), organizacja ogniska itd.

Pozdrawiam

Remek

Opublikowano

Jestem chętny, takie spotkanie byłoby na pewno ciekawe, tym bardziej że Warta to piękna rzeka.

Co do terminu - Wrzesień jest w porządku.

Niestety nad tą rzeką byłem raz, w górę od Śremu, za Boleniem nie chodziłem, ale szczupaków kilka trafiłem.

W związku z powyższym jako organizator odpadam.

Pozdrawiam

Kuba

PS: Koledzy z nad Warty, nie dajcie się prosić i długo namawiać :D

Opublikowano
witam. chętnie przybędę na spotkanie i wraz z chłopakami z ART ROD- u podejmiemy się organizacji według punktów które wymienił @remek. pozdrawiam :D
Opublikowano

czemu by nie wstepnie tak ale co dalej to sie okaze

Chodzi mi dokładnie o wstępne zainteresowanie. Jestem ciekawy ile osób jest zainteresowanych.

Opublikowano

Zdecydowanie popieram inicjatywę kolejnego zlotu boleniowego :mellow:

Termin wrześniowy mi odpowiada, więc wstępnie deklaruję swój udział.

pzdr

Grzecho

Opublikowano

I ja chętnie spotkam nad Wartą. Mogę też pomóc w organizacji Tofikowi.

PS. Tofik już od jakiegoś czasu myślał o zociku nad naszą Wartą.

Opublikowano

witam. chętnie przybędę na spotkanie i wraz z chłopakami z ART ROD- u podejmiemy się organizacji według punktów które wymienił @remek. pozdrawiam :D

chłopaki, szacun B)

Kolegów z Wielkopolski zawsze miło spotkać więc jeśli tylko dam radę - przyjadę.

Pozdrawiam

Opublikowano

Mieliśmy już Odrę, dwa razy Bug więc czas na inną rzekę.

Była też Wisła :D Zgłaszam zainteresowanie Jeśli termin przypasuje to będę!

Opublikowano
Spotkanie nad Wartą , czemu nie . Jeszcze nie miałem przyjemności spotkać się z kolegami z Jerkbaita . Mam nadzieję , że rybka i humory dopiszą . Pozdrawiam Paweł B .
Opublikowano

Witam

na początek się pragnę poinformować,że jestem nowym użytkownikiem i zapalonym wędkarzem,stronkę odwiedzam od dłuższego czasu ale dopiero dziś się zalogowałem,chętnie bym na takie spotkanko się wybrał i was poznał myślę ,że wrzesień jest OK.

Pozdrawiam

Mariusz

Opublikowano
Widząc ile mamy wpisów, że przechodzę do konkretnych rozmów na temat organizacji naszego spotkania. Zatem zlot będzie ... dam niebawem informację kiedy, gdzie i jak :D
Opublikowano
O ile nie będzie mi kolidował z terminem innej wyprawy - o ile ta też się odbędzie - to bardzo chętnie się wybiorę nad Wartę! Na pewno warto :mellow: