Skocz do zawartości

Boleń Bugu - Zlot jerkbait.pl - nowy artykuł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Minęły już dwa lata od naszego ostatniego zlotu nad Bugiem. Wielu z Was pamięta pewnie, że było to jednodniowe spotkanie, które przyciągnęło sporą grupę osób zainteresowanych połowem boleni. Niestety wtedy, jeśli chodzi o bolenie, niezbyt obrodziło. Ponieważ jednak wielokrotnie, podczas różnych spotkań nasi forumowicze miło wspominali to wydarzenie ponownie postanowiliśmy wybrać jako lokalizację naszego zlotu rzekę Bug. W tym roku imprezę organizowaliśmy wspólnie z Przewodnikami Wędkarskimi, a naszym opiekunem był Sebastian Kalkowski znany wszystkim pod nickiem internetowym rognis_oko.

Zapraszam serdecznie do wspomnień naszego wspólnego spotkania nad Bugiem.

Pozdrawiam

Remek

Opublikowano

Czytam z wielka ciekawoscia i jade w dol ...kto to tak pieknie napisal i polaczyl z zdieciami :mellow: ...A to Ty Remku ...jestes siersciu lepszy o de mnie :lol: B)

Jureczku - do pięt Tobie nie dorastam. Taka prawda.

Opublikowano
z wielką przyjemnością odświeżyłem sobie pamięć :mellow: naprawdę świetny opis i jeszcze lepsze zdjęcia :D Jednak najcenniejsze są chyba prawdziwe wspomnienia, było super. Pozdrawiam wszystkich :D
Opublikowano
Fajna relacja ze zlotu :D ,miło się czytało, ale milej byłoby tam być...Bug niektórych zniechęca, brakiem kontaktu z rybą, a niektórych przyciąga swoim niepowtarzalnym urokiem.To i tak cud ze po tak chwiejnej pogodzie nastąpiło jednodniowe olśnienie nad Bugiem,oraz ze zostały wyjęte dwa bolenie.Opatrzność czuwa nad Jerkbait.Pl B).
Opublikowano

boleni zostało wyjętych więcej, jednak dopiero w 2giej części zlotu :D

Ja podobnie jak Remek łowienie zakończyłem o jakiejś 16,00 i udało mi sie przechytrzyć tylko jednego okonka :mellow:

Opublikowano

Wspomnienia, wspomnienia... Było super. Za rok spotykamy się znowu :D

p.s.

Jednak bolków i ryb było więcej podczas zlotu. Zlot był jednodniowy i trwał od 7 rano do końca dnia. Ci co pojechali wcześniej stracili najlepsze godziny żerowania ;)

Opublikowano

Ano było więcej boleni ale ... dopiero w drugiej części imprezy, kiedy mnie już nie było. Nie mniej jednak spotkanie bardzo dla mnie miłe.

Pozdrawiam

Remek

Opublikowano

Właśnie jestem po lekturze relacji z Bolenia Bugu 2009.

Miło było jeszcze raz odświeżyć sobie wspomnienia ze zlotu i obejrzeć piękne zdjęcia, w tym kilka nowych :D

Na pewno przyjadę na kolejną tego typu imprezę na Bug :mellow:

Fajnie też jest się znaleźć na zdjęciu z zajawki artykułu na stronie głównej, nawet jeśli stoi się tyłem :lol:

pzdr

Grzecho

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Jestem pod wrażeniem tej fotorelacji, świetne zdjęcia, różnorodne i ciekawe. Dawno nie widziałem takiej fotorelacji. Poza tym wygląda, że fajnie się bawiliście na zlocie. Ps. A gdzie zdjęcia tej Pani z Canonem ?
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Następne ryby w Bugu to sami wpuścimy :D

Na przyszy rok będę planował zbiórkę pieniędzy na zarybienia i zrobimy Zlot dotyczący zarybienia Bugu. Też będziemy się dobrze bawili i zrobimy dobry uczynek! :mellow: