remek Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Cześć,Minęły już dwa lata od naszego ostatniego zlotu nad Bugiem. Wielu z Was pamięta pewnie, że było to jednodniowe spotkanie, które przyciągnęło sporą grupę osób zainteresowanych połowem boleni. Niestety wtedy, jeśli chodzi o bolenie, niezbyt obrodziło. Ponieważ jednak wielokrotnie, podczas różnych spotkań nasi forumowicze miło wspominali to wydarzenie ponownie postanowiliśmy wybrać jako lokalizację naszego zlotu rzekę Bug. W tym roku imprezę organizowaliśmy wspólnie z Przewodnikami Wędkarskimi, a naszym opiekunem był Sebastian Kalkowski znany wszystkim pod nickiem internetowym rognis_oko. Zapraszam serdecznie do wspomnień naszego wspólnego spotkania nad Bugiem. PozdrawiamRemek
jerry hzs Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Czytam z wielka ciekawoscia i jade w dol ...kto to tak pieknie napisal i polaczyl z zdieciami ...A to Ty Remku ...jestes siersciu lepszy o de mnie
remek Opublikowano 24 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2009 Czytam z wielka ciekawoscia i jade w dol ...kto to tak pieknie napisal i polaczyl z zdieciami ...A to Ty Remku ...jestes siersciu lepszy o de mnie Jureczku - do pięt Tobie nie dorastam. Taka prawda.
Mariano Mariano Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Bardzo fajny zlot,ciekawy i interesujacy opis.Z checia zapisze sie na taki wspólny wypad jeżeli bedzie organizowany
Rutt Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 z wielką przyjemnością odświeżyłem sobie pamięć naprawdę świetny opis i jeszcze lepsze zdjęcia Jednak najcenniejsze są chyba prawdziwe wspomnienia, było super. Pozdrawiam wszystkich
pitt Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 fotorelacje rulez krotko, zwiezle, na temat a to wszystko okraszone dobrymi zdjeciami, kapitalne
wonton Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Tak to już jest z tymi boleniami.... uciekają przed fachowcami
biosteron Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Fajna relacja ze zlotu ,miło się czytało, ale milej byłoby tam być...Bug niektórych zniechęca, brakiem kontaktu z rybą, a niektórych przyciąga swoim niepowtarzalnym urokiem.To i tak cud ze po tak chwiejnej pogodzie nastąpiło jednodniowe olśnienie nad Bugiem,oraz ze zostały wyjęte dwa bolenie.Opatrzność czuwa nad Jerkbait.Pl .
Rutt Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 boleni zostało wyjętych więcej, jednak dopiero w 2giej części zlotu Ja podobnie jak Remek łowienie zakończyłem o jakiejś 16,00 i udało mi sie przechytrzyć tylko jednego okonka
rognis_oko Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Wspomnienia, wspomnienia... Było super. Za rok spotykamy się znowu p.s.Jednak bolków i ryb było więcej podczas zlotu. Zlot był jednodniowy i trwał od 7 rano do końca dnia. Ci co pojechali wcześniej stracili najlepsze godziny żerowania
remek Opublikowano 25 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2009 Ano było więcej boleni ale ... dopiero w drugiej części imprezy, kiedy mnie już nie było. Nie mniej jednak spotkanie bardzo dla mnie miłe. PozdrawiamRemek
Grzecho Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Właśnie jestem po lekturze relacji z Bolenia Bugu 2009. Miło było jeszcze raz odświeżyć sobie wspomnienia ze zlotu i obejrzeć piękne zdjęcia, w tym kilka nowych Na pewno przyjadę na kolejną tego typu imprezę na Bug Fajnie też jest się znaleźć na zdjęciu z zajawki artykułu na stronie głównej, nawet jeśli stoi się tyłem pzdrGrzecho
pafek Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Jestem pod wrażeniem tej fotorelacji, świetne zdjęcia, różnorodne i ciekawe. Dawno nie widziałem takiej fotorelacji. Poza tym wygląda, że fajnie się bawiliście na zlocie. Ps. A gdzie zdjęcia tej Pani z Canonem ?
pablo Opublikowano 16 Lipca 2009 Opublikowano 16 Lipca 2009 Następne ryby w Bugu to chyba za 10 lat dopiero.
rognis_oko Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 Następne ryby w Bugu to sami wpuścimy Na przyszy rok będę planował zbiórkę pieniędzy na zarybienia i zrobimy Zlot dotyczący zarybienia Bugu. Też będziemy się dobrze bawili i zrobimy dobry uczynek!
Rekomendowane odpowiedzi