szewer Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Witam, Poszukuje informacji na temat zbiornika Bukówka w woj. dolnośląskim. Chodzi mi o możlwość pływania na silniku spalinowym, potencjał w ryby drapieżne itp. Dzięki i pozdrawiam Szewer
Kamil Z. Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Woda bardzo ładna, czysta i rybna, aczkolwiek niełatwa Sam nie byłem na niej już rok z powodu przeprowadzki nad wrocławską Odrę. Było sporo szczupaka, sandacze, piękne okonie, raz jako przyłów trafił się ładny-ok 45cm potokowiec(z wpadającego Bobru). Aczkolwiek ja zawsze atakowałem z brzegu i najczęściej od strony tamy, na kamienistym brzegu(wjeżdżałem od stron Kamiennej Góry).A co do konkretów to chyba najlepiej nawiązać kontakt ze @Spigotem, bo on tam dość sporo poławiał PozdrawiamKamil. 1
count_martin3z Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 (edytowane) Czołem, Tubylcy z okolic Bukówki (jeśli są)... Czy jest jeszcze na jeziorze lód? Na weekend chyba się wybiorę. Dzięki! Złota łopata za odkopanie wątku sprzed prawie 6 lat Edytowane 4 Marca 2015 przez count_martin3z
mario Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 Szacunek, że to zrobiłeś, a nie założyłeś nowego tematu o tym samym tytule!
count_martin3z Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 Szacunek od moderatora... no no Dzisiaj się będę na dzielnicy chwalił ziomkom
ZIKU Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 Jest lód ok 12 - 14 cm, ale dziwnie trzeszczy chyba od ruchów wody...
Kamil Z. Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 Od dobrych kilki dni jest odwilż. Do tego padający deszcz. Poza tym to zaporówka. Mimo, że to zawsze tam można się najdłużej "powiercić", to ja już odpuściłem.
count_martin3z Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 (edytowane) No to trudno, trzeba czekać dalej :-(Dzięki Panowie. Edytowane 5 Marca 2015 przez count_martin3z
count_martin3z Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 Panowie, jeszcze jedno... Jak zejdzie lód, gdzie wczesną wiosną najlepiej podejść za okoniem? Od której strony? 1
drag Opublikowano 26 Marca 2019 Opublikowano 26 Marca 2019 Dzień dobry.Ja w sprawie złotej łopaty .W drugiej połowie kwietnia czeka mnie rodzinny wyjazd w okolice i żal byłoby gdzieś paru godzin z wędką nie spędzić .Piszę w wątku Bukówki ale wszelkie info o okolicach byłoby mile widziane.Chodzi po prostu o miłe spędzenie kilku porannych godzin gdzieś nad wodą,bez spiny na okazy.Nigdy nie łowiłem w tych rejonach kraju,nie wiem czy Bukówka z brzegu ma sens?Bazował będę w Leszczyńcu, za wszelkie informacje z góry bardzo dziękuje. Pozdrawiam Andrzej.
Spider1987 Opublikowano 27 Lutego 2021 Opublikowano 27 Lutego 2021 Witam. Wie ktoś może jak wygląda teraz sytuacja na Bukówce? Chodzi mi o to czy już zbiornik jest bez lodu i można połowić z brzegu???
didiunik Opublikowano 31 Października 2025 Opublikowano 31 Października 2025 Cześć, prośba o info czy coś się dziej w wodzie na co można liczyć o tej porze roku - oczywiści pytam ryby
Wiśniewski78 Opublikowano 30 Listopada 2025 Opublikowano 30 Listopada 2025 Na Bukówce pływanie na silniku spalinowym jest ograniczone, warto sprawdzić regulamin zbiornika.
rapek Opublikowano 30 Listopada 2025 Opublikowano 30 Listopada 2025 Było ale nie jest jak kolega wyżej pisał.
Rekomendowane odpowiedzi