Bezel Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Hejka, szukając ciężarków do Texas rig i Carolina rig natknąłem się na stronke japońską z filmami, ciężko cokolwiek zrozumiec no może oprócz modelu kołowrotka aha, Moszi Moszi to znaczy- dobrze albo słucham http://www.zappu.jp/movie.html przy transferze powyżej 200kB/s kilka minut filmy się ściągają, maja po osiemdziesiąt kilka mega bajtów
Bezel Opublikowano 8 Lipca 2009 Autor Opublikowano 8 Lipca 2009 Daj link bo nic nie umie znaleźc przez te japońskie znaczki krzaczki,..
@slider@ Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 LureMagazine to jest czasopismo wedkarskie do ktorych jako dodatek daja plytke z filmem. W internecie mozna obejrzec tylko sample filmow ktore trwają okolo 2/5min. Te sample filmow zachecily mnie do zakupu takich gazetek, naprawde warto.
Bezel Opublikowano 8 Lipca 2009 Autor Opublikowano 8 Lipca 2009 Aha takie buty... a magazyny po angielsku czy 日本の ?
@slider@ Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Niestety wkrzaczkach, mi to nie robi wielkiej roznicy bo mam osobistą tłumaczke
Bezel Opublikowano 9 Lipca 2009 Autor Opublikowano 9 Lipca 2009 Niestety wkrzaczkach, mi to nie robi wielkiej roznicy bo mam osobistą tłumaczke Chyba mi spadłeś z nieba, czy Twoja lepsza połowa zna japoński ?
Rekomendowane odpowiedzi