asafa Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Witam. Szukam jakiejś wędki do 200 zł i zainteresował mnie ten konkretny model. Moze ktos miał styczność ? albo moze polecic cos godnego do tej kwoty, bede wdzieczny za odzew.
pitt Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 witaj na stronie jerkbait.pl odzew? bardzo chetnie, mysle, ze po takim zaprezentowaniu sie, nikt nie bedzie chcial z toba robic interesow na tym forum
asafa Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 W tym przypadku jest to prośba o opinie i nic więcej, ale ok rozumiem, to sie juz nie powtórzy, dzięki za odp.
savior Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 liczysz na opinie w dziale Sprzedam/kupię/zamienię/oddam ??
asafa Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 W takim razie mój błąd, byłem przekonany, że napisałem to w innym dziale, może to wynika z tego, że jestem tutaj nowy. Jeśli jest to możliwe, to proszę moda o przeniesienie tematu i po sprawie/smiechu...
dobry Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 @pitt, jak widze takie uwagi jak Twoja to przestaje mi się chcieć zaglądać na to forum.. Jesteś żałosny, człowiek się pyta tylko o opinie.. A sam kiedyś napewno też zaczynałeś od pierwszego posta.
yacaré Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Taki juz Pitt'a charme Ale tu mu pewnie chodzilo o ta drobnostke w profilu uzytkownika w polu Imie/Nazwisko: acotokogo... -nie tresc wypowiedzi...
asafa Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Ok, ok zmieniłem juz to nieszczęsne pole - po prostu wpisałem cotokogo nie przypuszczając, że może to kogoś interesować a tym bardziej, że ktoś się przyczepi...
pitt Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Jesteś żałosnyta wypowiedz juz nie ma nic wspolnego z ustosunkowaniem sie do cudzego pogladu czy tez wypowiedzi tylko najzwyczajniej w swiecie jest obrazliwa, wiec grzecznie radze, zebys wyhamowal
Recommended Posts