OloPe Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 Poszukuje wszelkich informacji o tym jeziorze. Zna je ktoś, łowiliście tam może? Warto się tam wybrać? Bazę noclegową bym miał tam free, myślę wiec o przyszłym weekendzie.
Tollos Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Odświeżę troszkę temat .. Może ktoś z kolegów wędkował na tym zbiorniku i mógłby podzielić się informacjami? Z góry dziękuję
mmiedzianyy Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Kiedyś mój "wujek" określił go mianem Tajno-Łajno, ale było to z 10 lat temu i wszystko się mogło zmienić. Jednak patrząc po tendencji wód na których łowię i ogólnych opinii wędkarzy na temat polskich rzek i zbiorników raczej się tam nie poprawiło.. Chętnie usłyszę opinie innych, nigdy nie tam nie byłem a w sumie mam całkiem blisko.
OloPe Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2016 No ja byłem w 2009 roku. Więcej juz nie pojechałem. We dwóch złowiliśmy jednego okonia. Dzierzawca stawiał owszem siatki, ale i tak mu nic w nie nie wpływało bo w jeziorze moim zdaniem nic juz nie ma :-( Ale płaci tej dzierzawy 4 tysiące to siatke postawic trzeba. Moze złota rybka wpłynie.
fladra Opublikowano 3 Grudnia 2025 Opublikowano 3 Grudnia 2025 Cześć. Ktoś wie gdzie kupić pozwolenie?
Rekomendowane odpowiedzi