Bobby0404 Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 WitamMam pytanie: gdzie można przechowywać łódkę w sezonie? Chodzi mi o Wisłę w okolicach Warszawy. Wiem o Silurusie w ujściu Narwi. Jest jakieś inne miejsce gdzie można trzymać łódkę na wodzie? Z tego co mi wiadomo (a może właśnie nie wiadomo) jest tragedia w tym temacie.Pozdrawiam wszystkich- to mój pierwszy wpis Bobby0404
rhino Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 cześć, interesują Cię tylko okolice Warszawy czy sama Warszawa również ?
rhino Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 mogę spokojnie polecić : http://wkwpttk.blox.pl/html bardzo fajna zatoka , dobry dojazd , dużo miejsca
Bobby0404 Opublikowano 9 Lipca 2009 Autor Opublikowano 9 Lipca 2009 DziękiA jak kwestia zostawiania silnika przy łodzi- boję się kradzieży? Planuję zakup pierwszej łódki i trochę obawiam się jak długo postoi w komplecie.
rhino Opublikowano 10 Lipca 2009 Opublikowano 10 Lipca 2009 wszystkie łodzie stoją na wodzie z silnikami .
pauliina Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Witam wszystkich. Mam na imię Paulina i pragnę zaproponować wam miejsce w którym można w trakcie przestoju spokojnie garażować swoje łodzie. A jest nim namiot garażowy. Mamy w sprzedaży różne wymiary tych namiotów, częstym klientem są właśnie właściciele małych łodzi a nawet camperów. Z naszymi namiotami można zapoznać się na stronie http://dascompany.pl/namioty-i-szklarnie/namioty-magazynowe/namiot-magazynowy-pro-3x7-40m2/.
ManieQ Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Pierwszy post i od razu biznes Witamy kol.Pauliinę
WHITE14 Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 Juz myslalem ze tutaj same samce , witamy koleżanke
WHITE14 Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 Obawiam sie ze ten namiot zdalby egzamin tylko na swojej posesji
janih Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 i obwiązany drutem kolczastym swego czasu znalazlem takie coś w necie: Warszawska Przystań Wodna AQUATICA to idealnie miejsce na zimowanie łodzi. Mamy własne pomosty wystawione na Wiśle i dysponujemy dużym terenem poza zasięgiem wody. Na terenie Przystani jest warsztat z narzędziami do samodzielnego remontu łodzi.Zapraszam do skorzystania z naszych usług. Artur Matuszewskitel. 534 22222 6 Wybrzeże Helskie 1, 03-459 Warszawa, Polska
marcinesz Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 Trochę późno, ale odświeżę temat.W Warszawie lub okolicach - ktoś coś podpowie, gdzie można w suchych i w dodatniej temperaturze przezimować łódź?
marcinesz Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 To pomogłeś bardzo. Może ktoś inny podpowie co prawda mniej zabawnie, ale za to konstruktywnie??? 2
Rekomendowane odpowiedzi