Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanie: gdzie można przechowywać łódkę w sezonie? Chodzi mi o Wisłę w okolicach Warszawy. Wiem o Silurusie w ujściu Narwi. Jest jakieś inne miejsce gdzie można trzymać łódkę na wodzie? Z tego co mi wiadomo (a może właśnie nie wiadomo) jest tragedia w tym temacie.

Pozdrawiam wszystkich- to mój pierwszy wpis :D

Bobby0404

Opublikowano

Dzięki

A jak kwestia zostawiania silnika przy łodzi- boję się kradzieży? Planuję zakup pierwszej łódki i trochę obawiam się jak długo postoi w komplecie.

• 4 lata później...
Opublikowano

Witam wszystkich. Mam na imię Paulina i pragnę zaproponować wam miejsce w którym można w trakcie przestoju spokojnie garażować swoje łodzie. A jest nim namiot garażowy. Mamy w sprzedaży różne wymiary tych namiotów, częstym klientem są właśnie właściciele małych łodzi a nawet camperów. Z naszymi namiotami można zapoznać się na stronie http://dascompany.pl/namioty-i-szklarnie/namioty-magazynowe/namiot-magazynowy-pro-3x7-40m2/.

Opublikowano

i obwiązany drutem kolczastym :D

swego czasu znalazlem takie coś w necie:

Warszawska Przystań Wodna AQUATICA to idealnie miejsce na zimowanie łodzi. Mamy własne pomosty wystawione na Wiśle i dysponujemy dużym terenem poza zasięgiem wody. Na terenie Przystani jest warsztat z narzędziami do samodzielnego remontu łodzi.
Zapraszam do skorzystania z naszych usług.
Artur Matuszewski
tel. 534 22222 6

Wybrzeże Helskie 1, 03-459 Warszawa, Polska

• 2 lata później...
Opublikowano

Trochę późno, ale odświeżę temat.

W Warszawie lub okolicach - ktoś coś podpowie, gdzie można w suchych i w dodatniej temperaturze przezimować łódź?