Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
coś strasznego, zostawiłem to wyjęte ze słoika w pudełku z przynętami w samochodzie. Wyschło na wiór, skurczyło się o połowę a smród nie do opisania :huh:
  • Like 1
Opublikowano
Dostępne, dostępne :lol: i to w różnych kolorach i rozmiarach (oczywiście w dobrych sklepach wędkarskich). Zakupiłem to jako gumę do dropshota i tą metodą baardzo przyzwoity okoń został zaliczony. Mam tylko dylemat, czy ten okoń połakomił się na gumę czy na hak czerwonego koloru w który była ona uzbrojona.
Opublikowano

Podajcie gdzie to można kupić (konkretnie namiar na sklep w Polsce) :unsure: Może bym się skusił tylko eten smród po wysuszeniu :wacko:

Suchy, jak będziesz trzymał w orginalnym pudełku to nic się nie stanie ! Gulp alive nie jest robiony na bazie plastiku, chyba na żelatynie i podbnego typu substancje organiczne które się rozkładają w wodzie :D

Opublikowano

Podajcie gdzie to można kupić (konkretnie namiar na sklep w Polsce) :unsure: Może bym się skusił tylko eten smród po wysuszeniu :wacko:

Taż widziałem w Decathlonie na Targówku.O smród się nie martw,w razie czego do pralki i po kłopocie :lol:

Pozdrawiam.Paweł

Opublikowano

Widziałem w dechatlonie na Targówku

Dziś byłem w Dechatlonie w Alejach Jerozolimskich ale nie było... jutro chyba wybiorę się na Targówek B) To dobrze ze się rozkładają w wodzie ;)

Opublikowano

Widziałem w dechatlonie na Targówku

Dziś byłem w Dechatlonie w Alejach Jerozolimskich ale nie było... jutro chyba wybiorę się na Targówek B) To dobrze ze się rozkładają w wodzie ;)

Byłbym zainteresowany :D

Opublikowano
Można te śmierdziele kupić w Polsce w takich wiaderkach czy na sztuki ??. Jeżeli tak -- to jaka jest cena wiadra .@theslut możesz podać nazwy tych dobrych sklepów??
Opublikowano
Jak już pisali koledzy przynęta ta jest dostępna w sieci Decathlon (nie wszystkie mają pełny asortyment) w wiaderkach/słoikach ceny nie pamiętam
Opublikowano
Jeśli chodzi o właściwości tych przynęt, a także innych podobnych np. sztycznych ochotek TriggeraX, to mają tą wadę że po zostawieniu poza pudełkiem, najgorzej na słońcu; kurczą się. Barklej z kolei taki nie jest ;p
Opublikowano
Dla próby jedną sztuke trzymam od niedzieli na parapecie, kilka godzin słońce dziennie świeci rano... skurczyła się, twarda bardzo.
Opublikowano

Byłem i są w Dechatlonie na Warszawskim Targowku. Zaszedłem znalazłem i szok mnie złapał :huh:

Wiaderko 20 sztuk o długości 10 cm kosztuje bagatela 60 zł,

natomiast słoik 20 sztuk o długości 13 cm kosztuje bodajże 86 zł.

Zrezygnowałem z ich kupna wolę kupić kilka normalnych gum niż tego śmierdziela... bo za kwotę 60 zł mogę mieć 40/50 sztuk normalnych gum ;)