MarekVet Opublikowano 16 Lipca 2009 Opublikowano 16 Lipca 2009 Witajcie Proszę o doradztwo w sprawie zakupu łodzi. Posiadam silnik hondy 8 km i zamierzam kupić łodkę min 3,7 dł. Ogładałem łódki texas ,spotyachtu, corsive itd. Moze któś z was mi doradzi bo przerabiał podobny temat ?. Silnik ze względu na wagę chciałbym zamontować na stałe i wodować prosto z łodzi. Dzięki za pomoc
didiunik Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 Proponuje Michała 4 m. Lodź pierwsza klasa.-tylko cze ba 5 tysi wywalićPosiadam jest naprawdę wyggodnaDanek
argrabi Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 kazdy producent łodzi określa maksymalną ilość koników, jaka może łódź poganiać.... To już jakiś punkt odniesienia Aha - jeszcze dość istotne jest to, gdzie będziesz głównie pływał.. Łodzie na rzeki są ciut innego kształtu, niż na jeziora..Ale w tym Ci nie pomogę, bo jestem niereformowalny, jeśli o łódki chodzi....
Kuba Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 Ale w tym Ci nie pomogę, bo jestem niereformowalny, jeśli o łódki chodzi....O to chodzi, o to chodzi. 8 km to i na Wiselke starczy, tylko wtedy lódz wislana 6-7m jest potrzebna, nie jakistam baczek.Na jeziora kazda lodz wedkarska 4-4,5m. W slizg nie wprowadzisz ale sie przemiescisz bez problemu
Rekomendowane odpowiedzi