Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mnie to wyglada na kolejne wcielenie daiwy millionaire po tunningu ITO. O monoblocku Ito juz pisalismy na forum. Teraz ten wynalazek za ponad 87 tys jenow.

JW

Opublikowano

Widac gołym okiem, że to 'pokolorowany' Ito Monoblock ale taka cena ??

Szczególnie, że niczym się nie różnia ( o łaał ten jeden waży 1gram mniej.

Opublikowano

Niby tak, zauważyłem to...

Były TD-Z limitowane ale w mniejszej cenie, hmmm ciekawe czy ktoś sie szarpnie na jego zakup ( przynajmniej jednego :mellow: )

Opublikowano
Jestem pewien, że tak i to nie jednego. Dla nas to cena zaporowa, dla wielu miłośników i zakręconych pewnie nie jest to żadne wyzwanie.
Opublikowano
Zapewne tak, w sumie...niektórzy zegarki mają po kilka tysięcy czy sweterek wysadzany kamyczkami Svaworskiego więc dlaczego jakby mnie było stac nie kupic sobie takiej zabawki :D
Opublikowano
Dla Mnie jest to daiwa ito monoblock w różnych wersjach kolorystycznych do której w komplecie powinni dawać normalne uchwyty korbki.Cena to już bardziej dla konesera i Moim zdaniem nie ma sensu tyle ładować w multik do łowienia.Sam mam parę topowych konstrukcji a nad Wisłę i tak pakuję Curado{201dhsv i dpv}bo jakoś najpewniej się czuję z tymi młynkami.
Opublikowano
Mnie to wygląda na to, że japońce robią sobie nieprzyzwoitość z nas białasów i za każdym razem jak wysyłają któryś z tych kołowrotków do US czy EU śmieją się do rozpuku z frajera na którego trafili.
Opublikowano

Witam,

czy to przesada czy też nie?

Na pewno TAK i NIE.

Większość myślę że nie będzie stać na ten kołowrotek.

Ceny ogólnie poszły do góry, a to przecież limited. :huh:

Wędki od Ever Green z serii Kaleido kosztują około 70t YEN.

No to prawie już jakaś okazja. :huh:

@tomaszek: Są to produkty wyłącznie na japoński rynek, stąd nie potrzebują frajerów w USA lub EU. W Japonii też ich nie brakuje.

Pozdrawiam

Jan

Opublikowano
kolejna nowosc, kolejne kolorki, kolejne limitowanki a ja kolejny raz stwierdzam, ze co by tam nie czarowali to czarne i tak sa najladniejsze :mellow: