remek Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 No walczę, walczę już któryś dzień i ... raz z lepszym, a raz z gorszym skutkiem.
Mekamil Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Też coś takiego miałem dzisiaj, ale odpowiedź się zapisała.
remek Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Też coś takiego miałem dzisiaj, ale odpowiedź się zapisała. To poprawiłem, ale z tamtym Jozkowym walczę
remek Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Ponowny problem z dostępem do forum:503 Service UnavailableVirtual Server overloaded - high load (or servicing) in progress. Chyba trzeba w innych godzinach zaglądać <_< Spokojnie, spokojnie. Tak źle to nie jest. Zgłoszone i mają to naprawić
Jeziorm 1 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 503 Service UnavailableVirtual Server overloaded - high load (or servicing) in progress. Notorycznie od wczoraj. Tylko u mnie, czy też inni mają ten problem? mam to samo....
tofik Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 od dwóch dni liczba 503 jest moją najgorszą liczbą
Tomaszek Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Spokojnie, spokojnie. Tak źle to nie jest. Zgłoszone i mają to naprawić Oby naprawili, mnie to wygląda na problemy z wydajnością. Do sprawy pewnie kontrybuują ostatnio zgłaszane problemy z robotami. Dobrze było by też nie wklejać tutaj żywych zapytań SQL (typu SELECT ... itp) bo publicznie prezentowane są bebechy forum co może ułatwić potencjalne próby pokonania zabezpieczeń, o których też wiemy że mają miejsce.
@slider@ Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Magiczna liczba 503 też mnie prześladuje od tygodnia. Czyżby serwer jest zapełniony?
remek Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Wiem, wiem ... i walczę z dostawcą hostingu. W razie 503 pomaga odświeżenie strony. Nie zawsze ale pomaga - zwłaszcza jak ktoś pisał jakiś post i nie chce go stracić.
remek Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Analiza ciągle trwa. Na razie możecie odczuwać pewne niedogodności ale ze swojej strony działam by poprawić stan rzeczy. Być może będzie potrzeba wykupienia DUŻEGO serwera bo z informacji od dostawcy hostingu powoli kończą się nam zasoby - po prostu rośniemy. Proszę o wyrozumiałość do tego czsu ponieważ rozważam różne opcje docelowe. PozdrawiamRemek
Panek Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 i ja choruje na 503, pomaga mi pewna metoda odśwież odśwież odśwież odśwież odśwież załapało i działa zawsze kliknę około 5 razy i się załaduje
Recommended Posts