Grego Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 No właśnie... Czy moglibyście łaskawie coś podpowiedzieć w tytułowej kwestii? Szukam tego urządzenia z oczywistych przyczyn w sklepach internetowych poza granicami naszego pięknego kraju, ale jak dotąd bez skutku. Sprawdziłem japantackle, ichiban, plat, minstor, dodatkowo ebay oraz kilkanaście sklepów w US. Wdzięczny będę za jakiś nowy trop.Pozdrawiam,
jerzy Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 zobacz tu http://www.orientalanglerstore.jp/product/5303 brak 101Dc moze byc zwiazany z prawdopodobienstwiem zaprzestania produkcji tego multiplikatora. Niedawno wszedl na rynek nowy conquest 201 DC, wiec z ogromnym prawdopodobienstwem mozna sie spodziewac, ze lada moment pojawi sie nowsza wersja 101. pozd JW
Grego Opublikowano 30 Lipca 2009 Autor Opublikowano 30 Lipca 2009 Jerzy,dziękuję; wirtualnie mieli towar na składzie i teoretycznie już go kupiłem. Tyle, że wczoraj zrobiłem to samo z platem, a dzisiaj przysłał mail'a z kancelacją . Poczekam, zobaczę. Tak, czy inaczej - dzięki.Pozdrawiam,
rolen Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Tutaj masz jedną sztuke na stanie: http://samuraitackle.com/fishing/index.php?main_page=product _info&cPath=140_71_129_925&products_id=5987
Grego Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2009 @Rolen,dziękuję za podpowiedź; moje obawy co do orientalnego wędkarza okazały się bezpodstawne i sprzęt już jest na polskiej ziemi.Pozdrawiam,
Porter Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Gratuluję zakupu Grego to świetny kręcioł napewno fajnie nim połowisz
Grego Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2009 @Porter,dziękuję; obyś miał rację - we wrześniu przewidziane są testy bojowe w Szwecji, w miejscu, gdzie wiosną większy brat tegoż kołowrotka przyprowadził mi tak zwaną życiówkę. Może młodszy też się postara...Pozdrawiam,
Rekomendowane odpowiedzi