Jack__Daniels Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Witam serdecznie. Szukam łodzi oraz przyczepki, na której łódź mógłbym wozić. Wszystkie interesujące oferty są na Mazurach, a to cholernie daleko do Jeleniej Góry. Czy znacie jakieś sklepy / producentów u których można kupić obie rzeczy, których potrzebuję (Wrocław, Zielona Góra, Gorzów, wszystko co jest bliżej niż 500km )? W zakupach ograniczają mnie dwie rzeczy:wymiary łodzi ok 4m, a razem z przyczepką nie może przekraczać 5m (musi się zmieścić w garażu, ale to jeszcze dokładniej pomierzę)cena do +-5 tys. (łódź + przyczepka) Z góry dziękuję za wszelkie informacje. P.S Google już przeszukałem, ale może źle zadaje pytania bo nie znalazłem nic interesującego. Jeżeli admin stwierdzi, że ten post znalazł się w niewłaściwym miejscu proszę o jego przeniesienie.
Jack__Daniels Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2009 No! Chłopaki i dziewczyny! Na forum myśliwskim dostałem jakiekolwiek informacje, a tutaj nic !? Naprawdę nikt nie zna producentów, osób chętnych do sprzedaży łódki i przyczepki (Poza jednym privem)?Pozdrawiam.
wobler129 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 W Skwierzynie jest sklep z łodziami, pontonami itp. Nie jest aż tak strasznie duży... Ale jest
JakubS Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 W Słupcy jest sklep gdzie kupisz zarówno łódź jak i przyczepę.Pisz na prive jak masz pytania. Posiadam sprzęciwo właśnie stamtąd. Pozdrawiam
Jack__Daniels Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Prośba nieaktualna - łodź z przyczepką zakupiona. Sandacze ... drżyjcie
Jack__Daniels Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2009 łódkę z przyczepką ale nie wiem jak mam opisać bo nie znam nazwy łódki chyba będę musiał wrzucic zdjęcie..
adam1277 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 łódkę z przyczepką ale nie wiem jak mam opisać bo nie znam nazwy łódki chyba będę musiał wrzucic zdjęcie.. to dawaj smialo,chetnie zerkne bo i ja sie przymierzam do zakupu.
Rekomendowane odpowiedzi