Jump to content

Potrzebuję pomocy - Shimano

Recommended Posts

Posted

Witam.

Potrzebuję schemat budowy kołowrotka shimano super GT-RB 2500. Chciałbym go rozebrać i przesmarować, ale nie chcę tego robić na czuja, bez schematu. Przy okazji chciałby poprosić o polecenie jakiegoś dobrego smaru do kołowrotków, który dostępny jest na polskim rynku, najlepiej do nabyci w sklepie a nie przez internet.

Posted

Witam.

Potrzebuję schemat budowy kołowrotka shimano super GT-RB 2500. Chciałbym go rozebrać i przesmarować, ale nie chcę tego robić na czuja, bez schematu. Przy okazji chciałby poprosić o polecenie jakiegoś dobrego smaru do kołowrotków, który dostępny jest na polskim rynku, najlepiej do nabyci w sklepie a nie przez internet.

na dziale baitcasting byla nie raz dyskusja o smarach i smarowidlach do multrikow. moim zdaniem staloszpulowce niczym sie w matrerii smarowania nie roznia!!!

Zastosuj powszechnie dostepny polski smar litowy CX-80. Dostaniesz go wszedzie. Najblizszy sklep z sprztem budowlanym, AGD, Castorama i tego typu miejsca..

cena nie wielka

JW :D

Posted

gdyby jeszcze ktoś z forumowiczów doradził mi jakiś smar... ;)

Witam.

Ja od kilku lat ,swoje młynki shimano smaruje tym oto smarem Firmowy smar Penn.Wystarczy ci go na kilka dobrych lat,a i satysfakcja gwarantowana.