Jump to content

abu revo sx i Team Dragon Silver Edition Cast 1,98m 14-35g

Recommended Posts

Posted
to zalezy od tego, czy bedziesz uzywal wabikow ciezszych niz 30 gram, bo jezeli tak, to cieniutko widze ten patyk ... ta seria jest wyjatkowo ... powiedzmy slabo udana ... jezeli juz szukasz dragona, to rozejzyj sie za seria team dragon
Posted
to tak jak bys zapytal ile wazy wiekszosc rowerow ... sa takie, co waza 30 gram i sa takie, co waza 230 gram ... dla kazdego cos co lubi :D
Posted
jeszcze jedno pytanko.kupujac moj pierwszy zestaw do jerkowania (wiadomo ze nie stac mnie dwa multiki i dwa kije)i wiedzac ze wiekszasc czasu spedze nad naszymi krajowymi wodami powinienem zdecydowac sie na lzejszy czy raczej ciezszy sprzet?jesli chodzi o kołowrotek to juz raczej zadecudowalem ze bedzie to abu revo(z tego co sie dowiedzialem obsluzy lekkie jak i przynety w granicach 60g).jesli chodzi o kij to w podanej wyzej sytuacji cw.w granicach 15-30 czy raczej 30-70?jeszcze raz dziekuje
Posted

zdecydowanie lzejszy zestaw bedzie bardziej praktyczny na polskich szczupakach...

Ja bym wzial kij 30-70 jesli faktycznie chcesz uzywac typowych jerkow. Team Dragon 30-70g bedzie niezly na poczatek wlasnie do podstawowych jerkow od slidera7S do slidera 10S i fatso 10S. Do tego Revo S z plecionka 30 lbs.

do lzejszych wabikow ( cokolwiek to u ciebie znaczy) Revo raczej bym nie wybieral.

JW :D

Posted
wczoraj mialm okazje machnać Tytułowym kijkiem nad wodą ,wprawdzie nie slidrem 10S ale duza gumą no i hmmmmm wydaje mi sie ze ten kije w pewnych momentach ,a chodzi mi o dynamiczne machniecie,niedaje rady i gasnie w dłuzszym zwisie linki i bardzij lniwym ciepnięciu jeszcz sie dzwiga,al wyraznie brak mu mocy juz do tak sporeho wabia.