remek Opublikowano 26 Października 2009 Autor Opublikowano 26 Października 2009 Zdjęcia są na razie tylko ode mnie bo ... czekam na pozostałe. Nie chciałem jednak przytrzymywać relacji. PozdrawiamRemek
szpiegu Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 ehhhhhhhh szkoda, że mnie tam nie było relacja z imprezy napisana świetnie dawno się tak nie naśmiałem standek super robota gratuluje i chylę czoła
mirat Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Tylko pozazdościć super zdjęcia świetny tekst . Tylko gdzie ta głowatka . Ja tam widziałem dwa te same zdjęcia Milo z przynętą images/smiley_icons/icon_redface.gif .
Kamil Z. Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Super relacja! Ryby to jedno, ale czytając i oglądając daje się odczuć(pewnie w baaardzo niewielkim stopniu) panującą tam atmosferę... PozdrawiamKamil
mirat Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Gratulacje Milo przechodzisz do histori pierwsza głowakta.Po zdjęciu widać, że musiała Cię mocno zmączyć
Sławek Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Pióro relacji bardzo mi się podoba a spotkanie... fajnie by było tam być.
Kubson Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Rewelka, od początku do końca, teraz tylko można żałować że się tam z wami nie było No nic, zlot nie pierwszy i nie ostatni - takie pocieszenie Pomimio tego że zloty J.pl to nie tylko ryby, a nie wiem czy nie przedewszystkim wspóle spotkania i pogawędki to nie wypada raz jeszcze nie pogratulować Milo Głowatki !! Gratuluję !! PozdrawiamKuba
Flls Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Genialnie musiało być widzę po relacji, humory dopisywały, towarzystwo też no i ryby były. No żyć nie umierać
Kuba Standera Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Bardzo się ciesze że się podobało na zlocie, mamy wstępnie w planach małą dogrywkę, pewnie niewiele przed lub po Saltach.
Wisni@ Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Świetny zlocik, pozostaje tylko żałować żę się nie było i mieć nadzieję że na następnym się będzię...Jeszcze raz gratulacje dla mila! Śliczna głowacica
Andrzej Stanek Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 DOGRYWKA Z GŁOWATKAMI... Kuba wpisz mnie na listę, jestem gotowy powalczyć.Mam nadzieję, że będzie to po 15 listopada...WAKACJE... Kurcza 101% - jadę z Wami, chyba mogę...? Pozdrawiam
Bujo Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Witam, Za tego ''barona'' to nastepnym razem nie ryby beda filetowane!!! Pozdrowionka, Bujo
Raptor1981 Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 piękna idea spotkania i coś co jest dla nas wędkarzy najcenniejsze wspólne chwile nad wodą wymiana spostrzeżeń. To wszystko czyni z wędkarstwa coś więcej niż łapanie ryb podniosła atmosfera i niezapomniana przygoda która zostaje w naszych sercach na zawsze. Pozdrawiam Marcin
king Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 No, czytając relacje ze zlotu J.pl czuje się emocje. Tylko pogratulować. Standerusowi pomysłu i zorganizowania imprezy, Milo pierwszej jerkbaitowej głowatki, pozostałym łowienia rybek w urokliwej scenerii, wszystkim dobrej zabawy.Cieszy fakt, że bardziej doświadczony w połowach głowacicy Grzegorz dzielił się swoją wiedzą z pozostałymi leszczami. Taka edukacja jest najlepsza. I tego można pozazdrościć.Fajnie, że uczestnikami zlotu byli zapaleni muszkarze. Także dzięki castowi postrzegam ich jako szpulkowych braci i pozostaję w nadziei, że coś, kiedyś podpatrzę.O terminie dogrywki proszę informować.
ssamer Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Piękna wyprawa! Gratuluje i zazdroszczę. Ja tez już kotwice ostrze w woblerach i mam nadzieje się w podobnych (rybich) okolicznościach pokaleczyć jeszcze choć raz w tym roku.
bogdan333 Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Witam-Super imprezka Wam wyszła tylko pozazdrościć
Kuba Standera Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 O terminie dogrywki proszę informować. Na pewno dam info na forum, myślę że po trociach, przed tym terminem mam dość mocno zajęty kalendarz
Maynard Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Gratuluję wspaniałej relacji i zazdroszczę Kolegom udziału w imprezie Również czekam na pozostałe zdjęcia, bo tam podobno padły jakieś ryby.. Widoki piękne, a główka niczego, nie powiem - gratuluję Pierwszemu PozdrawiamGrzesiek
Rekomendowane odpowiedzi