Skocz do zawartości

Królowa Podhala – głowacicowy zlot jerkbait.pl - nowy artykuł na jerkbait.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tylko pozazdościć super zdjęcia świetny tekst :D . Tylko gdzie ta głowatka :unsure: . Ja tam widziałem dwa te same zdjęcia Milo z przynętą :huh: images/smiley_icons/icon_redface.gif .
Opublikowano

Super relacja! Ryby to jedno, ale czytając i oglądając daje się odczuć(pewnie w baaardzo niewielkim stopniu) panującą tam atmosferę...

Pozdrawiam

Kamil

Opublikowano

Rewelka, od początku do końca, teraz tylko można żałować że się tam z wami nie było :(

No nic, zlot nie pierwszy i nie ostatni - takie pocieszenie :D

Pomimio tego że zloty J.pl to nie tylko ryby, a nie wiem czy nie przedewszystkim wspóle spotkania i pogawędki to nie wypada raz jeszcze nie pogratulować Milo Głowatki !!

Gratuluję !! :D

Pozdrawiam

Kuba

Opublikowano

Świetny zlocik, pozostaje tylko żałować żę się nie było i mieć nadzieję że na następnym się będzię...

Jeszcze raz gratulacje dla mila! Śliczna głowacica :D

Opublikowano

piękna idea spotkania i coś co jest dla nas wędkarzy najcenniejsze wspólne chwile nad wodą wymiana spostrzeżeń. To wszystko czyni z wędkarstwa coś więcej niż łapanie ryb podniosła atmosfera i niezapomniana przygoda która zostaje w naszych sercach na zawsze.

Pozdrawiam Marcin

Opublikowano

No, czytając relacje ze zlotu J.pl czuje się emocje. Tylko pogratulować. Standerusowi pomysłu i zorganizowania imprezy, Milo pierwszej jerkbaitowej głowatki, pozostałym łowienia rybek w urokliwej scenerii, wszystkim dobrej zabawy.

Cieszy fakt, że bardziej doświadczony w połowach głowacicy Grzegorz dzielił się swoją wiedzą z pozostałymi leszczami. :mellow: Taka edukacja jest najlepsza. I tego można pozazdrościć.

Fajnie, że uczestnikami zlotu byli zapaleni muszkarze. Także dzięki castowi postrzegam ich jako szpulkowych braci i pozostaję w nadziei, że coś, kiedyś podpatrzę.

O terminie dogrywki proszę informować. :unsure:

Opublikowano
Piękna wyprawa! Gratuluje i zazdroszczę. Ja tez już kotwice ostrze w woblerach i mam nadzieje się w podobnych (rybich) okolicznościach pokaleczyć jeszcze choć raz w tym roku.
Opublikowano

Gratuluję wspaniałej relacji i zazdroszczę Kolegom udziału w imprezie :D

Również czekam na pozostałe zdjęcia, bo tam podobno padły jakieś ryby.. :mellow:

Widoki piękne, a główka niczego, nie powiem - gratuluję Pierwszemu B)

Pozdrawiam

Grzesiek