Skocz do zawartości

Namiary na Pana Marka Aszychmina oraz Michała Raczyńskiego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Kolegów,

jestem pierwszy raz na forum, chociaż nie po raz pierwszy na stronie Jerkbait.pl i pewnie nie ostatni.

Poszukuję adresu do obydwu Panów z nagłówka: obrotówki i wahadówki Lida oraz Atmo, nie chodzi o zakup pojedyńczych przynęt lecz raczej o kontakt handlowy. Do tej pory myślałem, że u Pana Google można znależć wszystko, ale się pomyliłem.

Czy można liczyć na Waszą pomoc? Kilka obrotówek ATMO kupiłem ostatnio we Wrocławiu, ale na opakowaniu ani śladu Nr.Tel

Proszę o namiar na prywatnego maila: wilj@post.pl

Będę bardzo wdzięczny.

Pozdrawiam

Kuba

Opublikowano

Bo się Michale ukrywasz :lol: Jeszcze robisz blaszki? Jak tam ryby u Ciebie? Masz te podwójne wahadła jeszcze? Świetnie szczupaki na nie reagują

Michał miał jeszcze jakieś woblerki. Piszę jakieś bo nie zdążyłem zobaczyć, wyleciałem z interesu, ale znając jego fachowe ręce pewnie równie ładne co blaszki.

Co do Marka Aszychmina, to może być problem, swego czasu też próbowałem. Ba, znam wielu co z nim ryby łowią i nikt nie chciał się podzielić. Z tego co wiem to pan Marek i tak już ledwo daje radę z wyrabianiem zamówień. Ale powodzenia życzę.

Opublikowano

Witam,

na zamknięcie tego wątku chciałem wam podziekować za wszystkie informacje. Mam skompletowane adresy do obydwu Panów :D

Mam nadzieję, że kiedyś również będę mógł pomóc.

Pozdrawiam

Kuba

Opublikowano

witam :D

przepraszam za lenistwo - nie chce mi się zakładać nowego tematu Szukam....

a mam pytanie :

czy ktoś z WAS wie gdzie można nabyć woblery STORK lub jakiś inny namiar np. e-mail ?

z góry WIELKIE DZIĘKI :D

Opublikowano

dzięki :D

fajnie by było jakby salon MUSKIE był jeszcze czynny, niestety jego czasy mineły już bezpowrotnie :wacko:

a na Twardą podjadę :D bo tam mnie dawno nie było :D

zobaczymy co będzie miał gościu w ofercie :D

dzięki i pozdrawiam :D