Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka!

Czy jest w Polsce jakiś sklep, serwis który ma części zamienne do Penna? Chodzi mi głównie o serię Slammer 560. Nigdzie nie mogę dostac szpuli i oryginalnego smaru do 560. Zbliża się wyjazd, sklepy do których dzwoniłem nie obiecują mi ściagnięcia części do tego 27 listopada - a po tej dacie będzie po ptokach

Pozdro

Ictus

Opublikowano

Wielkie dzięki :D Smar już zamówiony. Może to uratuje moje krecioły w upale. Nasmaruje też przy okazji Penn'a Senatora 9/0 mój najnowyszy nabytek na wielkie rybska :D

Jak rybsko mi wysnuje 700 metrów plecionki, to chyba po takich odjazdach trzeba go na nowo nasmarowac - co myślicie?

Nadal szukam szpuli do Penn Slammer 560 :D

Pozdro

Ictus

• 7 lat później...
Opublikowano

Witam , czy ktos z kolegów wie może czy jest jakaś szansa kupić w Polsce części do Pennów.

Allegrowicz o nicku Pennserwis wyjechał a granice i raczej szybko go nie bedzie a miał dojście.

Interesują mnie bebeszki do Atlantisa 2000,

Gość EdekZfabrykiKredek
Opublikowano
Z tego co kiedyś słyszałem od kumpla co pracował w sklepie to części dla klientów normalnie zamawiali u dystrybutora, ja bym podskoczył do sklepu który posiada towar Penna i spytał.
Opublikowano

Z tego co kiedyś słyszałem od kumpla co pracował w sklepie to części dla klientów normalnie zamawiali u dystrybutora, ja bym podskoczył do sklepu który posiada towar Penna i spytał.

W tym roku w sklepie wędkarskim usłyszałem że będzie poważny problem z częściami do Penna bo firma która jest właścicielem marki Penn, Mitchell, Berkley i jakiejś jeszcze wycofuje swoje przedstawicielstwo na Europę

Opublikowano

Proszę o to namiary do części jak i sprzętu Abu Garcia, Penn, Mitchell, Berkley, Spiderwire, Greys, Sakura, Deeper

mr.goodfishing@gmail.com

A tu link z katalogami https://issuu.com/maciek_respondek

Zamawiałem łożysko do penn slamera 260 trochę trwało z 2/3 tygodnie ale łożysko dotarło taniej sporo niż bym samemu zamawiał ze Stanów.

Opublikowano (edytowane)

Części do penna, są gdzieś dostępne w Polsce? na podany adres mr.goodfishing@gmail.com napisałem, ale bez odzewu.

Edytowane przez ivar
Opublikowano

Pisałem tam 3 wiadomości i nic.

Nic na to nie mogę poradzić. Ostatni kontakt miałem przed majem też odpisywał mi czasami po tygodniu.

Opublikowano

odpadła mi śruba zaślepka, z osi korbki, w slammerze 260...w życiu bym nie powiedział że mogą być takie kłopoty z tak banalną częścią, a jadę nad morze i wolałbym aby mi się tam nie dostało zbyt dużo piachu..

Opublikowano

odpadła mi śruba zaślepka, z osi korbki, w slammerze 260...w życiu bym nie powiedział że mogą być takie kłopoty z tak banalną częścią, a jadę nad morze i wolałbym aby mi się tam nie dostało zbyt dużo piachu..

Kołowrotek jest spoko ale jak coś padnie to tragedia z częściami zamiennymi w PL. 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

sklep w którym kupiłem, mimo sprowadzania penn-ów jakoś od kilku miesięcy nie daje rady sprowadzić śrubki, no to chyba jestem skazany na jakiś import ze stanów...ech..szkoda słów. Nie wybiera się ktoś do USA w najbliższym czasie?

• 1 rok później...
Opublikowano
Nie mogę odszukać na poczcie kontaktu, może kto inny skojarzy- nazywało się to penn serwis. Nie pamiętam czy pisane razem czy rozdzielone myślnikiem. Była to nazwa jednego z użytkowników Allegro. Nie mieli wystawionych części, ale napisałem do nich o konkretny numer ze schematu i miła pani mi załatwiła.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Proszę o to namiary do części jak i sprzętu Abu Garcia, Penn, Mitchell, Berkley, Spiderwire, Greys, Sakura, Deeper

mr.goodfishing@gmail.com

A tu link z katalogami https://issuu.com/maciek_respondek

Zamawiałem łożysko do penn slamera 260 trochę trwało z 2/3 tygodnie ale łożysko dotarło taniej sporo niż bym samemu zamawiał ze Stanów.

Pisałem tam 3 wiadomości i nic.

Udało się Wam nawiązać kontakt?

Wysłałem wiadomość na adres: mr.goodfishing@gmail.com ale brak odpowiedzi....

Opublikowano
Jakby się ktos doklpal do części to chetnie sie podłączę. A moze jakies wspólne zamówienie z USA? Ilu jest chętnych?
Opublikowano

@hanz jestem zainteresowany....

Napisz na PW czego potrzebujesz. 

Dostałem od EReplacement Parts rabat 10% na przesyłkę. Koszty przesyłki podzielimy.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Odświeżę temat, kto jest krajowym dystrybutorem marki lub gdzie mogę kupić szpule do modelu Fierce I generacji i rolkę prowadzącą linkę? 

• 1 rok później...
Opublikowano

Cześć,

Urwałem klips do żyłki na szpuli w Slammer-ze 560.

Niby nic, a strasznie boli :-(

Da się to wymienić?

Pozdrawiam Tomek

• 2 tygodnie później...