Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
... odnosnie wszystkiego co plywa i z nim zwiazane proponuje. Lodki, pontony, motory, akumulatory, echosady itp. mogly by byc umieszczane w osobnym dziale bo pytan odnosnie powyzszych zagadnien uzbieralo sie juz troche-taka moja sugestia. Pozdrawiam.
Opublikowano
Trafne spostrzeżenie,wreszcie coś zaczyna się dziać,forum rozrasta się w inne działy.Do tej pory to był bałagan,praktycznie wszystko w kupie.
Opublikowano

... odnosnie wszystkiego co plywa i z nim zwiazane proponuje. Lodki, pontony, motory, akumulatory, echosady itp. mogly by byc umieszczane w osobnym dziale bo pytan odnosnie powyzszych zagadnien uzbieralo sie juz troche-taka moja sugestia. Pozdrawiam.

Jestem za :D - dokładnie o takim dziale pomyślałem, zobaczywszy nowe działy: muchowy i fotograficzny.

Poza tym chciałem zauważyć, że baitcasting (w tym jerking, jak rozumiem - oczywiście przy założeniu, że jerkujemy sprzętem castingowym, co w sumie wcale nie musi być regułą ;) ) oraz fly fishing mają swoje odrębne działy, a... spinning takiego działu nie ma :( ;) . Moim zdaniem powiniem powstać taki dział, bo tak jak użytkownicy pytają się o castingowe kije w dziale baitcastingowym, tak powinni mieć odrębne miejsce o pytania i dyskusje na temat stałoszpulowego machania za drapieżnikiem - i nie powinno być to wrzucane do worka 'Ogólne'.